South Padre Island Spring Break Aktiviteter

May 6 by admin

South Padre Island Spring Break Aktiviteter


South Padre Island er en øy som ligger på Texas Gulf. Øya er grenser to vannmasser, Mexicogolfen og Laguna Madre Bay, og den har en rekke strender. Det er mange ting å gjøre for folk som går til South Padre Island på spring break, inkludert utendørs aktiviteter som fiske, snorkling og ridning, og innendørs aktiviteter som shopping og går til klubber og barer.

Friluftsliv

I South Padre Island, er det ofte spesielle aktiviteter for spring break, som for eksempel strandfester, pub krabber, moteshow og utendørs konserter. Mange av disse aktivitetene er sentrert i områdene rundt Coca Cola Beach og Isla Beach Resort under spring break.

Det finnes en rekke selskaper som tilbyr cruise og muligheter til å delta i vannaktiviteter hele året. The Beach Service of South Padre Island leier utstyr for en rekke aktiviteter, inkludert jet ski og kajakk. Det tilbyr også bananbåt rides. Sonnys Beach Tjenesten leier boogie boards og slanger og tilbyr også en rekke turer, inkludert delfin klokker i vannet i Mexicogolfen. Selskapet gir også muligheter til å gå snorkling og dykking, havfiske og paraseiling. Isla Tours er et annet selskap som gir folk en sjanse til å gå på delfinsafari turer samt fyrverkeri, fest og havfiske cruise. Det finnes en rekke fiske og havfiske ekspedisjoner som gir muligheter til å gå ut med erfarne guider som har vært i drift sine selskaper i 20 år eller mer, inkludert SPI Bayfishing Charters, Happytide Charters og kaptein Murphys Deep Sea og Bay Fishing.

South Padre Island Kiteboarding og Windsurf Inc. er selskaper som tilbyr utstyr og leksjoner for kiteboarding. Windsurf Inc. tilbyr også leksjoner i windsurfing og utstyr. En annen aktivitet som folk kan gjøre på stranden er ridning. Et selskap som heter "Horses on the Beach" tilbyr guidede rideturer langs strendene nær Laguna Madre Bay. En rekke selskaper, inkludert sønner the Beach Sandcastle Wizards og Amazin 'Walter, tilby leksjoner om hvordan å bygge skulptur sandslott.

Schlitterbahn Beach Waterpark ligger i nærheten av Gulf of Mexico. Parken har en surfing maskin, oppoverbakke vann og dalbaner og rør kasterne. Ligger på Laguna Madre Nature Trail, South Padre Island og Birding Center er en 50-acre senter som gir leveområder for en rekke fugler. Dette inkluderer Dune enger og salt myr, som folk kan se som de går gjennom senterets naturstier.

Innendørsaktiviteter

Det finnes en rekke barer og klubber der folk 21 og eldre kan drikke og noen ganger dans og delta i andre aktiviteter. Ligger på Surf Motel, er Boomerang Billy en åpen strandbar som har sitt eget basseng, volleyballbaner og live-musikk spillested. Club Pelican West er en live-musikk klubb med to dansegulv som har konserter og dansefester med live band. Tequila Sunset er en utendørs bar som tilbyr levende musikk og utenfor dans samt vannsport. PadreRock er en salong hvor man kan danse, lytte til levende musikk på bestemte dager og synge karaoke på andre dager.

På South Padre Island, er det en rekke ulike gavebutikker, butikker og andre butikker. Surfs Up, Inc. og Ocean Motion Badetøy er butikker som selger designer menns og kvinners klær, surfing klær og utstyr og klær med strand design. Cactus Flower er en gave og collectible butikk hvor man kan finne bryllup buketter, antikviteter, møbler og en rekke andre elementer. En spesiell Harbor er en gavebutikk hvor folk kan finne uvanlige elementer som hånd-skåret statuer fra Thailand og Bali, Art Deco lamper, hamret-tin vegg gjenstander fra Haiti, fossile klokker, miniatyr fyr og hånd utskårne skip.

Related Posts