Smakfullt Enkle Øl Brød beskrivelser

August 5 by admin

Smakfullt Enkle Øl Brød beskrivelser


Smakfullt Simple er et direkte salg selskap som tilbyr praktisk, lett å tilberede mat, fra krydder og fall å røre mikser og sauser. Smakfullt enkle produkter som tradisjonelt er tilgjengelige gjennom uavhengige salgskonsulenter på homeparties, selv om de også kan bestilles online. En av merkets mest kjente elementer er den gavmilde Beer Bread Mix.

Øl Brød Mix

The Bountiful Beer Bread Mix fra Smakfullt Simple er, som navnet skulle tilsi, lett å tilberede. Ølet brød mix - som selges som en enkelt pakke eller en tre-pack - krever bare en annen ingrediens. Denne brød mix er et allsidig produkt; det kan bakes til instruksjonene på boksen eller tilpasset til en mer kreativ oppskrift.

Making Brød

Alt du trenger å gjøre Smak Simple Øl Brød er en pakke med blandingen og en 12 oz. kan eller flaske øl. En annen kullsyreholdig drikke, slik som brus, kan være substituert. Kombiner blandingen med drikkevaren og omrøres godt i ca. 30 sekunder. Deretter plasserer røren i en smurt brødpannen - 9 inches med 5 inches er ideelt - og stek i 50 til 55 minutter ved 375 grader F. Alternativt kan du helle 3 ss. smeltet smør på toppen av røren før baking. For å krydre opp oppskriften, kan andre ingredienser legges til, for eksempel hvitløk eller ost.

Visning Ideas

Slice eller kube Smak Simple Beer Brød og server med dips eller oppslag. Brødet ofte er koblet sammen med andre Smakfullt enkle produkter, sannsynligvis bestilt sammen med brød mix. Brødet kan også være et akkompagnement til suppe eller et måltid.

Andre Oppskrift og Serving Ideas

Smakfullt Simple foreslår andre oppskrift ideer ved hjelp av sin øl brød som base, inkludert cheddar kjeks - andre ingredienser er lagt og batter er formet til kuler og bakt på en cookie ark. Andre oppskrifts ideer inkluderer dyppe brød skiver i en røre av egg, fløte og kanel for å gjøre fransk toast, eller gjør grillet ostesmørbrød.

Related Posts