Slik vert en Bead Bracelet Partiet

May 6 by admin

Slik vert en Bead Bracelet Partiet


Profilering er et fast innslag i laging og kunst samfunnet, og fremskritt i produktene har gjort beading mer tilgjengelig for den gjennomsnittlige person. Hosting en perle armbånd parti kan være en fin måte å hjelpe dine venner utforske sine kunstneriske side, og har et stilig armbånd å bruke. Riktig planlegging og planlegging vil sikre et hyggelig og minneverdig opplevelse for dine gjester.

Bruksanvisning

1 Forbered invitasjoner, inkludert bilder av minst ett armbånd dine gjester kan gjøre på festen. Inviter uerfarne beaders sammen med erfarne perle kunstnere slik at erfarne gjestene kan hjelpe dine uerfarne gjester. Host et åpent hus i stedet for en planlagt tid for fest å la gjester til å komme og gå fritt og for å redusere risikoen for altfor mange gjester forsøker å bruke utstyret på en gang.

2 Kjøp en rekke farger, stiler og størrelser av perler, å sørge for at minste perlene er store nok til å træ gjennom armbånd. Velg gull, sølv og svart armbånd som har en unscrewable slutt å la gjestene enkelt fullføre sin armbånd uten verktøy. Kjøpsmetallavstandsstykker i samme farge som din armbånd å tillate gjestene å skille perler langs armbånd. Kjøp flere sett med tang for å tillate flere gjester å bruke avstandsstykker samtidig.

3 Planlegg partiet å starte i løpet av tidlig ettermiddag, og strekker seg til like før middagstid, så dagslyset vil utfylle dine perler og hjelpe dine gjester i fargevalg. Trekk åpne vinduet gulvbelegg slik at dagslyset til å oversvømme beading rommet. Serverer lett fingermat for å ønske dine gjester og for å oppmuntre til samtale over de ferdige armbånd.

4 Forbered ditt hjem ved å sette opp en stor beading bord, med tilstrekkelig sitteplasser rundt. Plasser alle dine perler i midten av bordet, organisere dem etter farge. Sortere perler før festen og plassere dem i små smykker bokser, fortrinnsvis hvite bokser å presentere perle farger. Gi en perle bord for hver gjest slik at hver gjest kan style henne armbånd før strenger det. Gjør deg selv tilgjengelig for dine uerfarne gjester på festen for å hjelpe dem i deres design eller gjennomføring av armbåndet.

Hint

  • Sett maten inn i et annet rom, som små perler kan ved et uhell bli droppet i maten og forbrukes.

Related Posts