Slik unngår kjedsomhet mens du reiser

February 19 by admin

Slik unngår kjedsomhet mens du reiser


Reising, uansett med fly, tog eller bil, kan være en stressende prosess. Uten skikkelig forberedelse, kan du finne deg selv lei og ønske du hadde planlagt fremover. Barn som er lei kan handle ut og forstyrre andre reisende. Forebygging av kjedsomhet mens reiser er lett, men krever noen trodde. Bruk disse tipsene for å passere reisetid og stoppe kjedsomhet før det skjer.

Bruksanvisning

1 Vær forberedt. Hvis du har barn, ta med alderstilpassede distraksjoner i tilfelle de blir lei. For yngre barn, coloring bøker og puslespill fungere godt. Eldre barn kan finne at å lese blader eller gjøre et kryssord kan avlaste kjedsomhet. Ta alltid med en pute av papir og fargestifter, som de fleste barn liker farger. Hvis du reiser alene, ta med en bok, laptop, puslespill bok, magasin eller iPod.

2 Hvis du kjører, spille et bilspill som involverer hele familien. Ha en liste over de forskjellige statlige bilskilt du ser. Spill 20 Spørsmål: en person tenker på en person, sted eller ting og de andre spillerne prøver å gjette hva det er ved å spørre ja eller nei spørsmål. Spill Nice eller Mean: bølge på folk i andre biler. Hvis de vinke tilbake, de er fin; hvis ikke, de er gjennomsnittet (det teller ikke hvis de ikke ser deg).

3 Lag en gatefeier jakten på forhånd og bringe belønning for vinnerne. Hvis du er i bilen eller på et tog, lage en liste over ting å finne, inkludert en bensinstasjon, en buss, landemerker, en gård, typer dyr, samme kjøretøy som deg, en cabriolet, motorvei skilt, plakater og andre objekter . Hvis du reiser med fly, prøve å finne ting som en pakke med peanøtter, pilot, over-sized bagasjen, et barn som reiser alene, en annen fly, noen som har en drakt / logo, en omreisende pet og andre gjenstander.

4 Lytt til en lydbok. Lydbøker er tilgjengelig for å sjekke ut på de fleste biblioteker eller for kjøp på bokhandlere. Hvis du befinner deg spesielt lei mens du reiser, lytter til en lydbok kan bidra til å holde tankene bort fra den ensformige reiser.

Related Posts