Slik spiller Up Your Eyes med mindre Makeup

October 11 by admin

Slik spiller Up Your Eyes med mindre Makeup


Lyse, glitrende øyne er en attraktiv funksjon og et tegn på god helse og vitalitet. Hvis du føler laber, vil øynene dine vise dette, også. Tilstrekkelig søvn, et sunt kosthold og lagt øyesminke kan alle hjelpe deg å oppnå en lys-eyed utseende. Hvis du opplever hud følsomhet mot øyesminke eller allergiske reaksjoner, eller du rett og slett foretrekker en minimalistisk utseende, kan du fremheve øynene dine ved å kombinere et sunt kosthold og livsstil med bare noen få øye makeup triks.

Ernæring

For lyse øyne, spise en balansert kosthold og holde hydrert å hindre øye poser. Vitaminene A, C og E er antioksidanter som bidrar til å forhindre øyesykdom. Vitamin A finnes i egg, melkeprodukter og lever, og vitamin C er til stede i sitrusfrukter som appelsiner og kiwi, og i grønnsaker, som brokkoli og grønnkål. Rike kilder til vitamin E inkluderer solsikkefrø og mandler. Vitamin B kompleks og viktige mineraler som sink, er også viktig for øye helse og glitrende øyne. For eksempel kan vitamin B-2-mangel føre til blodskutte øyne og en følelse av brenning og grittiness i øynene. Essensielle B-vitaminer finnes i hvetekim og hele korn produkter, og topp kilder for sink inkluderer egg, sjømat og belgfrukter.

Sove

Utilstrekkelig søvn eller dårlig søvnkvalitet kan sløve øyne og føre til poser og mørke ringer. Individuelle søvnbehov varierer, men i gjennomsnitt mellom seks og ni timer søvn hjelper du ser frisk og føler våken i løpet av dagen. For å hindre øye poser, sove med en ekstra pute under hodet, og sove på ryggen i stedet for på siden eller foran. Før gå til sengs, renser ansiktet ditt ved hjelp av en mild rensemelk, og trykker et par prikker av god kvalitet øyekrem rundt øyehulen området. Hvis du fortsatt har mørke ringer tross tilstrekkelig søvn, en kald komprimere, for eksempel kjølt rå potetskiver plassert over lukkede øyelokkene i ca fem minutter, bidrar til å innsnevre blodårene for friskere utseende øyne.

Trening

Regelmessig mosjon er viktig for å opprettholde god generell helse og vil gjøre øynene glitrer, også, spesielt hvis du trener utendørs og puste i sunn mengder frisk luft. Hvis mulig, ta en tur langs stranden eller en sykkeltur på landsbygda. Mål for 30 minutter med moderat aerob trening tre til fem ganger i uken, men hvis du har underliggende helseproblemer eller en bestemt medisinsk tilstand, konsultere legen din før du starter et treningsprogram. Trening er også nyttig i stressmestring og vil derfor hjelpe deg å oppnå en avslappet ansikt, smilende øyne og færre fine linjer.

Skjønnhet triks

En god kvalitet under øynene concealer som matcher din hudtone og er fagmessig brukt vil bli din hemmelige våpen for lysstyrke øye og skjønnhet. Påfør noen prikker av concealer under øynene, og bruke ringfingeren til å trykke og lett blande det inn i huden din. Skape illusjonen av mer vidt våken øyne ved å stille den indre bunnen kanten av øyevippene med en hvit øye blyant. Øynene dine vil også se større hvis du krølle vippene med en vippetang og deretter bruke et par strøk med svart eller brun mascara. En glatt av ganske fersken eller korall lipgloss og et blendende smil vil fullføre lyse-eyed utseende.

Related Posts