Slik reparerer klær farget ved ulykke

May 19 by admin

Slik reparerer klær farget ved ulykke


Enten du jobber med rustne verktøy som har misfargede din elskede hvite jeans eller uhell kastet i hvit bluse med en rød klut, og nå blir møtt med flekkete flekker på din favoritt plagg, reparere klær farget ved et uhell er ofte en hit eller miss proposisjoner. Faktorer som varme påføres etter fargeprosessen, bruk av uriktige flekkfjernere, eller bare bruk av et komplett farging bare å innse at fargen kom ut helt feil kan bestemme fiasko eller suksess for reparasjon innsats. Ikke alle klesplagg kan bli frelst; derimot; det finnes flere forskjellige skritt å ta når lære å reparere klær farget ved et uhell. Ved å følge disse enkle stegene dine sjanser for å lagre favorittplagg er mye bedre.

Bruksanvisning

Reparasjon Klær Farget By Accident

1 Ta hvite klær som kan ha fått farget ved et uhell under en vaskesyklus, og ikke tørker dem. I stedet fordype dem i en bøtte med konsentrert ren sitronsaft og la dem stå over natten. Etter 24 timer kan du vasker dem som du normalt ville og sette dem inn i tørketrommelen også.

2 Legg Rit Color Remover til vannet når du vasker hvite farget ved et uhell. Dette er spesielt effektivt når misfarging skyldes vaske hvite klær med andre plagg farget med Rit. Avhengig av dybden av flekken, må du kanskje gjenta denne prosessen som første vask kan lette, men ikke helt fjerne uønskede fargestoff flekker.

3 Skyll hvite klær, uhell farget på grunn av kontakt med en rusten gadget, under kaldt vann til flekken endringer fra en sint rød til en tan eller gul misfarging.

4 Bruk Rit Rust Remover på slike klær, og også for hvite farget ved et uhell på grunn av eksponering for leire og rust som finnes i vann. Dette produktet fungerer bare på hvite klær, og vil fjerne gul misfarging vanligvis innen en vask.

5 Blot med en hvit papirhåndkle noen hvite klær farget ved et uhell med blekk. Spray hårspray på en ren svamp og gni forsiktig blekket flekken. Skyll plagget helt. Til slutt, vaske som vanlig, og legger OxyClean flekken fighter.

6 Sug noen hvite plagg som ikke responderer på din fargestoff fjerning forsøk over natten i varmt vann og OxyClean. Dette er et spørsmål om siste utvei, og bør dette trinnet mislykkes, reparere klær farget ved et uhell, vil kreve dekker opp flekker med enten patcher, vimsete figurer som kan strykes på, eller en fargeprøve av farge som matcher det hvite på plagg.

Hint

  • Motstå fristelsen til å bruke klorin. Bleach er annonsert til å være en flekk fighter, men det vil faktisk gul hvite overall. I noen tilfeller kan det sette flekker-vanligvis røde og purpur-, og det er ikke mulig å få dem ut etter en fullstendig vaske- og tørkesyklusen når klorblekemiddel anvendes.

Related Posts