Slik kjøper du den beste kosmetikk

March 27 by admin

Slik kjøper du den beste kosmetikk


Det er lett å gå over til kosmetikk møte og gå seg vill i alle alternativene. Ikke bli overveldet-her er din guide til å kjøpe de beste kosmetikk.

Bruksanvisning

1 Bli kjent med huden din og bruke denne informasjonen til å veilede alle kjøpene. Varm hudtoner blir smigret av jordfarger, mens kule hudtoner kombinere godt med rosa fargetoner. f du tan lett, er sjansen stor for at du har en varm hudtone, men hvis huden din har en rosenrød fargetone, så er du mest sannsynlig på den kalde siden.

2 Foundation og concealer vil være de viktigste delene av ensemble og dine valg bør utfylle resten av ansiktet. Få prøver fra en makeup teller og teste dem ut i ulike typer lys før du kjøper.

3 Avstå fra å bruke impulsivt. Mange dyre produkter som du finner på makeup tellere er faktisk eid av et morselskap som selger de samme kosmetikk på ditt lokale apotek. Undersøke hva som er ved å spørre en profesjonell makeup artist eller gjør et raskt søk på nettet-du kan bli overrasket over å finne at en kostbar sveitsiske hudkrem er faktisk i budsjettet.

4 Approach makeup trender forsiktig. Styles svinge med hver sesong, og mange av disse produktene vil miste sin appell raskt.

5 Hold deg bevisst på sesongmessige endringer. Din hudtype vil endre seg i løpet av spesielt varme eller kalde måneder, og så vil din makeup behov. Legg merke til hvordan fet eller tørr huden din blir like temperaturendringer og slå dine produkter tilsvarende.

6 Undersøke ingrediensene i produktet du kjøper. Mange kosmetikk har store mengder alkohol eller ikke inneholder nok beskyttelse mot skadelige solstråler.

7 konsolidere dine kjøp. Mange ganger en ansiktskrem har de samme ingrediensene som en øyekrem og en god blush kan brukes som en bronzer. Kunder kan være utsatt for sofistikerte markedsføringskampanjer og lett ende opp med en rekke unødvendige elementer i sine makeup bag.

Hint

  • Test nyanser av makeup direkte på det området av ansiktet ditt det er ment for. De fleste sveiper en prøve på deres side, men hudtoner variere fra ett område av kroppen til en annen.

Related Posts