Slik handler du på din første ekte Louis Vuitton veske

January 20 by adminHurra! Du har lagret eller splurged og nå er det på tide å investere i den viktigste delen av garderoben din, din status bag. Ved å gjennomføre den ettertraktede LV bag på skulderen eller armen, er du viser til verden din upåklagelig sans for stil og smak. Du er nå blant rekkene av fashionistas, modeller og kjendiser til å bære den eneste veske som aldri går ut av stilen.
I de neste par avsnitt, vil du lære hvordan du trygt gjøre ditt første autentisk, designer Louis Vuitton kjøp, omsorg for den du har og plan for din neste LV avhengighet.

Bruksanvisning

1 Det første trinnet er å bestemme budsjettet. Det finnes ikke noe slikt som en billig Louis Vuitton. Budsjettet vil avgjøre om du vil kjøpe lerret eller skinn, en clutch eller skulderveske eller en klassisk eller limited edition bag. Din første bag investering kan koste mellom $ 575- $ 1275, avhengig av størrelse og materiale.

2 Kjøp Authentic. Bare om lag én prosent av LV-er som du ser på gaten og på nettet er ekte, så kjøp fra en pålitelig kilde. Det eneste stedet å kjøpe nye poser på nettet, er den offisielle siden til LouisVuitton. Andre pålitelige kilder inkluderer Fashionphile, et selskap som hevder at deres Posene er inspisert av to autentisitet eksperter før de blir solgt. Kjøp fra Ebay eller forsendelse butikker med ekstrem forsiktighet. Mange Costso engros butikker som selger Louis Vuitton, men Louis Vuitton sier klart og tydelig at de ikke er en autorisert forhandler. Louis Vuitton anser ikke disse posene for å være autentisk.

3 Ha tålmodighet med kjøpet og handle klokt. LV har ikke salg, kuponger eller rabatter. Louis Vuitton selge engros, eller i det dype rabatter. Gå inn kjøpet forventer å betale full pris.

4 Kjenn dine poser. Prøv poser på og ta hensyn til detaljer for å finne den stilen som best reflekterer din personlighet. Den Speedy ($ 690 og oppover) er et utmerket valg for en første posen, er det Speedy bag langt den mest populære stil. Den vesken, som har vært Louis Vuitton varemerke bag siden 1896, består av Monogram Canvas som er vanntett, fleksibel og solid, og har avrundede, behagelige skinnhåndtak, solid gyllen messing hardware, og et romslig interiør.

Hvis du foretrekker en mindre bag som ditt første kjøp, ta en titt på Eva Clutch ($ 550), inspirert av supermodellen Eva Herzigova. Den allsidige vesken har avtagbare skinn og kjede stropper for å bære tre forskjellige måter.

5 Bare kjøpe hvis du absolutt, kjærlighet, kjærlighet, kjærlighet posen. LV vesker er ment å bli elsket og beundret. Besøk din LV boutique ofte. Utvikle et forhold med megler slik at du vil bli varslet om kommende spesielle poser og spesielle arrangementer.

6 Treasure vesken. For å rengjøre skinn, tørker du med en myk, tørr klut. Bruk aldri såpe eller løsemidler. Når den ikke er i bruk, butikken i den frodige følte posen som fulgte med kjøpet. Ved eventuelle ulykker som skader vesken, ringe butikken, som vil gi deg råd om hva du skal gjøre videre. Ikke prøv å fikse, reparere eller endre vesken. Louis Vuitton vesker kan være fast eller repareres når som Louis Vuitton butikk der LV vesker selges .. Posen vil bli reparert i butikken eller sendes til en Louis Vuitton verksted og sendt tilbake til butikken.

7 Nyt LV opplevelse! Mens kjøpet blir pakket, forventer å være tilbudt champagne, musserende vann eller en behagelig stol. Mange LV eiere selv får takkekort fra Sales Associate etter sitt første LV kjøp. Din Louis Vuitton erfaring stopper ikke med ditt besøk til butikken! Ved å ringe 866 VUITTON, vil en megler rush for å hjelpe deg å finne akkurat det du leter etter, overfører du til enhver LV butikken og håndtere alle ordninger for å sende den til deg. Heat stempling service mens du venter er gratis for alle kunder som er interessert i å legge til en personlig bagasje tag til vesken.

Related Posts