Slik handler billig i New York

May 25 by admin

Slik handler billig i New York. En shopper kan kjøpe noe i hans eller hennes fantasi når shopping gatene i New York City. Det er en butikk med alt, for alle. Fra vintage brukte klær til high-end designer elementer, prisen varierer spenner spekteret. Lær hva du skal lese og hvor du skal gå for å handle billig i New York.

Bruksanvisning

1 Les New York Times. Selv ikke-beboere kan abonnere på papiret. Det er en stor ressurs for å lære mer om byen, men for shoppere, det er det ideelle stedet for å se på annonser for butikker, butikker og kjøpesentre, og det vil inneholde informasjon om pågående og kommende salg. Rabattkuponger er en bonus.

2 Sjekk ut New York Magazine, tilgjengelig online på nymag.com. Denne publikasjonen har en 12 måneders New York salg kalender, noe som gir deg rikelig med forhåndsvarsel på alle de store salgene skjer på populære shopping destinasjoner i New York. Dette kan være en fin måte å finne spesialtilbud og designermerker for mindre.

3 Unngå high-end designer butikker, som de populære butikkene på Fifth Ave. og de som ligger i de andre eksklusive Manhattan nabolag. Disse big-billett elementer er ikke designet for den prisbevisste.

4 Besøk lokale høyskoler, som New York University (NYU). Finn ut hvor elevene handle bare ved å spørre. Sjansen er disse studentene vil vite hvor avtalene, siden shopping på et budsjett er vanligvis en høyskole student livsform.

5 Størst byguider som er skrevet om New York hvor fokus opplever byen billig. Disse forfatterne har vanligvis scoped ut i byen for å finne de beste stedene å gå for gode kjøp - få kvalitet elementer for mindre. Noen som kan nevnes er Mr. billig New York og Cheap Thrills New York.

6 Hodet til Chinatown. Disse området er historisk kjent for å være stedet å gå for å prute på varer av alle typer. Det er forventet å be om en lavere pris når du handler disse åpne markeder.

Related Posts