Slik fjerner utvidet EEG Monitoring Glue fra Hair Etter Test

March 15 by admin

Slik fjerner utvidet EEG Monitoring Glue fra Hair Etter Test


En EEG (elektroencefalogram) er en test som brukes til å oppdage problemer med den elektriske aktiviteten i hjernen. Denne testen er vanligvis utføres for å bekrefte at en pasient har epilepsi. Når en standard EEG testen ikke bekrefte anfallsaktivitet, er en utvidet EEG brukes til å registrere hjerneaktivitet for en lengre tidsperiode. Under testen, er elektroder klistret til hodebunnen for å måle hjernens elektriske aktivitet og videresende informasjonen til en bærbar datamaskin i beltet rundt livet. Den utvidede EEG overvåking limet kan feste seg til håret og hodebunnen etter at elektrodene er fjernet; men du kan trygt fjerne lim hjemme.

Bruksanvisning

1 Bruk en håndfull conditioner til tørt hår umiddelbart etter hjemkomst, med fokus på Gluey områder. Arbeid balsam i håret med fingrene. La conditioner å sitte i tjue minutter.

2 Gre balsam i håret ved hjelp av et bredt-tannet kam. Grer vil bidra til å fjerne løsnet lim.

3 Skyll conditioner fra håret. Shampoo håret, skyll og gjenta.

4 Påfør en håndfull conditioner til vått hår og la den sitte i fem minutter. Bruk en tannbørste eller fintannet kam å forsiktig jobbe eventuelle gjenværende lim fra håret. Skyll conditioner fra håret.

5 Fukt en bomullsdott med aceton neglelakkfjerner hvis det er noen rester av lim. Gni limet med bomullsdott inntil alt limet er fjernet. Skyll aceton fra håret.

6. Påfør babyolje til eventuelle gjenværende lim og la den sitte i femten til tjue minutter hvis du foretrekker å ikke bruke aceton. Forsiktig jobbe rest lim fra håret før skylling ut oljen.

Hint

  • Unngå å bruke aceton i nærheten av øynene, da det kan føre til irritasjon.

Related Posts