Slik fjerner flekker fra Sølvtøy

June 25 by admin

Når du har gjester over til ditt hjem til middag, er det siste du ønsker å gjøre satt sin plass ved bordet med sotete leter bestikk. Enten du har rustfritt stål bestikk eller ekte sølvtøy, bør du passe på å fjerne buildup som forårsaker flekker å dukke opp.

Bruksanvisning

1 Prøv å rense sølvtøy med eddik først. Eddik er mild men effektiv på å fjerne de fleste flekker fra bestikk. Hvis du vasker bestikk i oppvaskmaskinen, rett og slett prøve å legge 1 1/2 kopper hvit eddik til syklus. Bare hell det i bunnen av oppvaskmaskiner som du hører vaskesyklusen begynner.

2 Hånd rent med eddik. Hvis du ikke vaske bestikk i oppvaskmaskinen, vaske den for hånd med eddik. For å gjøre dette, bare fylle en bolle med like deler varmt vann og eddik og bruke en klut dyppet i blandingen til å tørke bort flekker. Skyll med rent varmt vann og buff til å skinne med enten en buffing klut eller rasping hansker.

3 Prøv sølvpuss. Hvis du har "true" sølvtøy, bør du nok hoppe rett til sølvpuss. Du kan bestille sølvpuss på nettet. En god merkevare er Hagerty Dry Silver polsk. For bestilling, se Resources nedenfor. Bruk polish med enten rasping hansker eller en buffing klut.

4 Hold flekker i sjakk. For å holde flekker fra å vende tilbake, bør du benytte forebyggende vedlikehold. Du bør bruke Jet Dry eller annen skyllemiddel i oppvaskmaskinen. Eller, for bestikk som ikke vaskes i oppvaskmaskinen, er det bare å tørke det helt etter hver bruk og pålegge en vanlig polering tidsplan.

Hint

  • Bruk aldri grove kluter på bestikk, da dette kan føre til riper.
  • Ikke bruk klut som kaster lo da dette vil la sølvtøy ser verre enn før.

Related Posts