Slik fjerner flekker forårsaket av Tanning Lotion

July 13 by admin

Med så mye oppmerksomhet til de farene som utgjøres av solens ultrafiolette stråler, er det ikke overraskende at mange mennesker velger for sunless tans stedet. Bruk av sunless tanning lotion er svært vanskelig, selv for erfarne brukere. Det er vanlig for folk å bruke produktet ujevnt. Dette resulterer i striper og flekker. Heldigvis finnes det mange enkle løsninger for å fjerne flekker forårsaket av tanning lotion.

Bruksanvisning

1 eksfoliere huden din med en eksfolierende svamp og varmt vann. Gni flekkete områder i en sirkulær bevegelse for å oppmuntre Shedding av døde celler på det øverste laget av huden. Dette bidrar til å jevne ut din sunless tan og fjerne flekker.

2 Suge en bomullsdott i sitronsaft og gni den over noen flekkete områder. Sitronsaft lysere utseendet på flekker og også forsiktig eksfolierer huden.

3 Påfør hvit eddik til flekkete patcher. DAB forsiktig eddik på de flekkene med en bomullsdott, vente 10 minutter og tørk den av med en fuktig klut. Prosessen kan gjentas ved en applikasjon er utilstrekkelig.

4 Skrubb store flekkete områder med natron i dusjen. Gni natron på huden din med en våt vaskeklut og skyll den av.

5 Bruk en kommersielt sunless tan remover. Noen av disse produktene kan føre til utslett eller gi andre bivirkninger hos personer med sensitiv hud. Det er derfor fornuftig å utføre en allergitest ved å påføre et produkt på innsiden av håndleddet og se etter tegn på irritasjon.

Related Posts