Slik fjerner en Tine Mole

January 2 by admin

Føflekker er aldri behagelig å se på, uansett hvilken type de er. Føflekker er deler av huden som er brune i fargen og ofte litt hevet. De skiller seg fra fregner, som ikke er hevet fra huden, ved å farge og det faktum at mol ikke avta med mindre soleksponering. Fjerne føflekker kan forbedre personlig selvtillit og selvfølelse, spesielt når de er plassert på ansiktet eller en tilsvarende ofte eksponert område ... selv om supermodellen Cindy Crawford absolutt ikke lider av en mangel på heller, til tross for hennes varemerke ansikts muldvarp.

Bruksanvisning

1 Snakk med en hudlege. Mens de fleste føflekker er harmløse, for eksempel føflekker på kroppen ved fødselen, de er noen ganger det første tegn på hudkreft. En hudlege bør se på føflekken før fjerning. Hvis han bestemmer føflekken er kreft eller potensielt kreft, bør han ta den ut og helseforsikring skal dekke behandling siden det er helserelatert. Hvis hudlege bestemmer at føflekken er ikke-kreft, kan forsikringen ikke alltid dekke fjerning av en lege, siden det anses kosmetisk.

2 Velg en løvetann fra gresset og gni roten over føflekken, dekker den i hvit fargede juice. Ifølge Natural hjem rettsmidler, er løvetann juice en av de beste midler for føflekker og bør brukes tre ganger om dagen for de beste resultatene.

3 Grind opp frisk koriander til den danner en fin pure. Påfør lim til mole en gang om dagen. Naturlig hjemme rettsmidler sier at lim vil bidra til å fjerne føflekken i løpet av få dager.

4 Kutt opp ananas og sette et stykke det over føflekken. La den sitte på moloen i ca 30 minutter til en time eller så hver dag. Naturlig hjemme rettsmidler sier at ananas vil lette føflekken, noe som gjør det mindre merkbare.

5 male noen flaxseeds og legge om en teskje linfrøolje og noen dråper honning. Ha blandingen på føflekken og la den sitte. Pakk det opp i en bandasje for å holde blandingen på føflekken. Endre blandingen daglig. Føflekken bør gradvis lysne over et par dager.

6 Tenk kirurgiske alternativer. Bare vurdere å gå under kniven som en siste utvei, hvis du har prøvd flere naturlig hjemme rettsmidler for føflekk fjerning eller lyn. De kirurgiske alternativer ofte etterlate arr bak, kan være smertefullt og dyrt.

Hint

  • Unngå krem ​​fjerning alternativer hvis mulig. Naturlig Mole Flytting påpeker at kremer ofte etterlate arr og er smertefullt på grunn av sine sterke kjemikalier.

Related Posts