Slik fjerner egg som sitter fast i en Egg Carton

May 3 by admin

Slik fjerner egg som sitter fast i en Egg Carton


Egg er en allsidig mat som brukes i en rekke oppskrifter, fra kjøttboller til kake. Av og til, når du handler for egg på matbutikken, kundene kjøper kartonger uten å inspisere egg inne, bare for å finne et egg fast inne i esken senere. For å hindre at dette skjer, inspisere eggene inni esken før du kjøper. Men hvis du finner en fast egg på esken når du kommer hjem, er det et enkelt triks for å fjerne egg.

Bruksanvisning

1 Brett et kjøkkenhåndkle i to, og legg kjøkkenhåndkle bollen. Ta eggene som ikke er fast i egg kartong, og sette eggene inne i håndkle-lined bolle.

2 Fyll esken innrykk med den klebrige egg med kaldt vann i kjøkkenvasken. La egget til å sitte for i kjølig vann i 5 minutter.

3 Forsiktig kile en plast skje mellom esken og egg mens nedsenket i vann. Sakte vrikker skjeen spissen mellom egg og kartong for å løsne egget. Når løs, fjerne egg med hånden og kast den i søpla for å hindre bakterier forurensning.

4 Tørre Styrofoam egg kartonger med et papirhåndkle, og sett inn eggene. La papir kartonger lufttørke i en time. Sett eggene i kartongen. Egg kan også overføres til en annen kartong eller et egg kurv. Kjøle ved ferdigstillelse.

Related Posts