Slik fjerner du flekker fra skinnsko

February 17 by admin

Slik fjerner du flekker fra skinnsko


Skinnsko bli tilsmusset fra utsiden elementer som salt fra fortauet i vinter og skitne pytter på vårparten. Lær er et porøst materiale som absorberer utenfor elementer som danner flekker på utsiden av sko. Bare tørke skinnsko med en klut kan ikke fjerne flekker som er innebygd i overflaten av skinn. Fjerne flekker fra skinnsko er enkelt når du forstår hvordan du gjør det riktig.

Bruksanvisning

1 Bland en del vann og en del hvit eddik i en bolle. Dypp et hjørne av en lofri klut i eddik løsningen, deretter gni på flekken på skinn skoen. Tørk flekken bort med eddik vask. Rengjør eddik løsningen bort med en fuktig klut, deretter med en tørr klut.

2 Bland 3 ss sitronsaft og 3 ss fløte av tartar å danne en lime. Gjelde for eventuelle flekker på skinnsko ikke fjernes med eddik vask. Påfør lim med en lofri klut og gni inn flekken. La lim til å sitte på flekken i en time. Fjerne lim fra skinnsko med en fuktig klut som ikke loer, og tørk av med en ren klut.

3 Spray et skinn conditioner på en lofri klut og tørk bort på skinnsko. Skinnsko trenger regelmessig condition, spesielt etter rengjøring, for å holde skinn tørker ut og sprekker. Buff skoene til en høy glans med skinn conditioner.

Hint

  • Du kan bruke friske sitroner eller sitronsaft for rengjøring lim.

Related Posts