Slik Dekorer Wedding kaker med perler og Silke blomster

March 13 by admin

Slik Dekorer Wedding kaker med perler og Silke blomster


En bryllupskake, om selve symbolet på rikdommen med ekstraordinære dekorasjoner eller en enkel affære gjort med et minimalistisk design, funksjoner for to hovedformål: å mate brudeparet og gjester med dessert og bidra til innredningen av resepsjonen rommet. Innlemming hvite silke blomster og perler i bryllupet kake gir en enkel og elegant effekt. Lær hvordan du kan dekorere en bryllupskake med uspiselige silke blomster og tråder av skinnende perler for å gjøre kaken ser sitt beste uten en ekstravagant prislappen.

Bruksanvisning

1 Planlegg utformingen av kaken. Bruk en notisblokk og fargeblyanter til å skissere ideer du har i tankene for din kake. Spesifikk, tegning typer blomster og fargen på perlene du ønsker den faktiske versjonen.

2 Dekk kaken med et lag med smørkrem frosting eller rullet fondant. Hvit eller elfenben-hued frosting er et vanlig valg for bryllup kaker, men nesten alle tenkelige farger kan brukes til å dekorere bryllupet kaker.

3 Lag grupperinger av silke blomster. Miks og match dine valgte blomster i en estetisk tiltalende ordning. Bruk flere små klynger av silke blomster som aksenter og en stor gruppering som topper for bryllupet kake. Når du er fornøyd med ordningen, klipp tråden stilkene til 2 inches i lengde med en avbiter.

4 Finne ut hvor du har tenkt å plassere perler på kaken. Noen dekoratører velger å vikle en linje av perler rundt bunnen av hvert lag, ved hjelp av blomster som hovedfokus for design. Andre er perlene i de viktigste design, dekke dem kunstnerisk mellom blomsterdekorasjoner og over hver kake laget. Eksperimenter med et par forskjellige måter å dekorere kaken med perler av drapering den forsiktig på avkjølt kake for ideer.

5 Fullføre design og plassere tilbehør på kaken. Forsiktig inn stilkene av blomstene i kaken, presser til bunnen av blomsten møter glasur. Legg til flere silke blomster og bladverk for å dekke opp innsetting poeng og for å gjøre ordningen ser fulle.

6 Mansjetten en engangs sprøytepose og skyver en plastisk kopler utgangspunkt i bunnen av posen. Plasser en liten rund tupp over toppen av foten og fest den med en kobling ring. Scoop en halv kopp med matchende kongelig glasur som har en tynn konsistens i posen.

7 Uncuff posen, vri den nær toppen for å hindre isdannelse rømmer. Klem posen forsiktig for å starte strømmen av ising.

8 Pipe små prikker av glasur på bryllupskake hvor du har tenkt å plassere strengen av perler. Bruk nok icing til å feste perler til kaken. Kongelig isdannelse setter opp raskt, så det er viktig å arbeide raskt som dekorere.

Hint

  • Avslutt kake ved sprinkling spiselig glitter der du drapert perlene for en glamorøs look.
  • Unngå å bruke svart eller mørk rød som base farge for bryllupet kake. Disse farger har en tendens til å ha en stor mengde av fargestoff og kan lett flekker på silke blomster eller misfarge perlene.

Related Posts