Slik Dekorer en Spice Cake

April 13 by admin

Slik Dekorer en Spice Cake


Spice kaker minner om høsten, varm te og trøstemat. De spenner fra apple til Chai-krydder og alt i mellom. Dekorere et krydder kake kan være like unik og variert som kaken selv. Fondant, frosting, glasur og oppskåret frukt er bare noen av måtene å ta anken av en enkel krydderkake til neste nivå.

Bruksanvisning

1 Frost krydderkake ved hjelp av en chai-krydder frosting, eller en enkel buttercream frosting smaksatt med vanilje. Fyll en Quart-sized plast glidelås bag med noen heftig skjeer av frosting. Klem frosting i ett hjørne av posen og zip posen lukket. Klipp hjørnet av posen helt på tuppen slik at det er en 1/3-tommers hull for frosting.

2 Pipe frosting langs toppen av kaken, som starter i midten av kaken og beveger seg utover i en stor spiral. Pipe horisontale linjer rundt sidene av kaken for å dekke hele området. Pipe krone-størrelse dollops av frosting langs den øvre kanten av kaken og i sentrum for ekstra dekorasjon.

3 Legg fondant bladene på toppen av frosting. Rull ut et ark med butikk-kjøpte fondant. Bruk en kjevle til å rulle ut fondant til 1/16-tommers tykkelse. Skjær ut blader med en liten blad-formet cookie cutter.

4 Plassere bladene rundt sidene og i sentrum av kaken. Place fondant forlater på kaken før glasuren settene slik at glasuren fungerer som et lim. Bladene foreslå en fall-lignende tema til krydderkake.

5 Plasser fersk kutt frukt rundt og på toppen av kaken. Tynt slice noen søte eple, for eksempel Fuji eller Gala epler, og plass rundt bunnen av kaken og på toppen av kaken. Frisk fersken kiler vil også være forfriskende på en krydderkake.

6 Drypp krydderkake med en tynn, søt glasur. Rør sammen 1 kopp melis, 1/4 ts. vanilje ekstrakt og ca 2 ss. melk. Legg kanel for å plukke opp krydder kake smaker. Drypp over kaken delikat å bruke en skje. Kaken skal være lett dekket av glasur.

7 Legg blomstene til randen av serveringsfat. Friske blomster vil legge til et snev av lys farge og eleganse til stedet. Pass på at blomstene er fri for smuss og kutte bort noen lange stilker før du legger dem på kakefatet.

Related Posts