Slik Dekorer Cupcakes Bruke Fondant

June 12 by admin

Fondant kan du ta en vanlig cupcake og det eller gjøre det til noe spektakulært. Hvis du kan rulle ut leire og gjøre leire figurer, enn du kan rulle ut fondant og lage fondant dekorasjoner for cupcakes.

Bruksanvisning

1 Bruk rask pour fondant på cupcakes for en jevn, glatt utseende. Sett cupcakes på en rist. Fyll en sprøytepose med rask pour fondant, og spruter det på cupcakes. Legg sprinkles eller andre dekorasjoner før fondant sett, eller la fondant som eneste dekorasjon.

2 Lag ferie cupcakes ved å bake og ising cupcakes som vanlig. Så fondant og opprette ferie spesifikke dekorasjoner. Du kan bruke cookie stanser for hard-to-skjema stykker, som juletrær eller hjerter, og gjøre andre enkle dekorasjoner for hånd, som snømenn og gresskar. Deretter plasserer en fondant dekorasjon på toppen av hver cupcake, og legge sprinkles eller grove, farget sukker.

3 Ser cupcakes for et bursdagsselskap ved å gjøre ansikter og hår fra ulike farget fondant. Fest den ene ansikt til hver cupcake, og dekorere det å se ut som partiet gjester. Skriv navnet på hver gjest under ansiktet.

4 Bruk cookie stanser og klippe ut blomster, blader, sommerfugler, stjerner og hjerter. Ta andre farger av fondant og skape små former og detaljer for din fondant cut-outs. Fest detaljene med en liten skvett av ising og deretter sette tynne metall spydene eller floral ledningen inn fondant figurer. Stick spydene inn i cupcakes å legge høyden til cupcakes.

5 Bake store cupcakes og dekker hele cupcake med fondant. Ta en kontrastfarge og lage gumdrop formede kupler. Fest dem hele cupcake med en skvett av ising. Disse cupcakes er bra for en dusj eller elegant fest.

Hint

  • Color pre-laget hvit fondant ved å legge til et par dråper coloring gel eller pasta og kna det inn i fondant til du kommer til ønsket farge.

Related Posts