Slik bruker du en Cuisinart DCC-1200 Kaffemaskin

October 7 by admin

Slik bruker du en Cuisinart DCC-1200 Kaffemaskin


Den Cuisinart DCC-1200 er en høy kvalitet coffeemaker.The DCC-1200 leveres som standard med et vannfiltreringssystem, som i stor grad kan forbedre smaken på kaffen. Ifølge Cuisinart, vann er nummer én element for å brygge en god kopp kaffe. Komme i gang og bruker Cuisinart DCC-1200 er enkel. Når du får taket på å bruke kaffetrakteren, vil det ikke ta lang tid å brygge opp en kanne kaffe.

Bruksanvisning

1 Fjern Cuisinart vannfilteret ut av pakken. Fyll en bolle med kaldt vann og legg vannfilteret i bollen. La filteret stå i 15 til 20 minutter.

2 Åpne reservoaret og trekke ut vannfilter holderen. Fjern filteret fra bolle med vann og legg den i holderen.

3 Ta filteret hold til en kran. Kjør kaldt vann gjennom holderen og filteret i 10 til 15 sekunder. Slå av vannet og vent til filterholderen stopper drypper. Sett inn filteret holder tilbake i reservoaret.

4 Fyll karaffel med vann. Hell vannet i reservoaret og sett kannen tilbake på festet. Slå Cuisinart på. La brygge syklus å fullføre med bare rennende vann. Ikke legg til kaffe på dette punktet.

5 Slå av kaffekanne av når brygg syklusen er ferdig. Fjern karaffel og hell brygget vannet ut. Skyll kolben godt ut.

6 Skyv filterkurven ut av Cuisinart. Sett kjegle filteret i filterkurven. Legg kaffegrut til kurven. Bruk en spiseskje per kopp kaffe som du ønsker å gjøre. Hvis du foretrekker sterkere kaffe, legge til litt mer. Hvis du foretrekker svakere kaffe, redusere mengden. Men du bør ikke plassere mer enn 15 spiseskjeer med begrunnelse i filterkurven.

7 Fyll kannen med en passende mengde vann. Bruk linjenivå på siden av glasset for å finne ut hvor mye dekker du ønsker å brygge. Hell vannet i reservoaret og sett kannen tilbake på fjellet.

8 Trykk på "Power" -knappen for å brygge din kaffe. Slå av kaffetrakteren av når du er ferdig drikker kaffe.

Hint

  • Sett inn en ny vannfilter hver 60. dag. Riktig filtrert vann gjør at kaffen smaker godt.

Related Posts