Slik besøke Kina

March 15 by admin

Hvis du noen gang ønsket å se den andre siden av verden, og asiatiske skikker fascinere deg, deretter besøke Kina, en av de største landene i verden. Smake på mat, mingle med lokalbefolkningen og se noen av de vakreste severdighetene i verden.

Bruksanvisning

1 Planlegg turen før du drar. Kjenn den tiden av året du ønsker å gå, og de stedene du ønsker å se. Finn ut den beste årstiden å besøke, spesielt hvis du ønsker de kuleste temperaturer. Når du bestemmer deg for hvor du vil gå, skrive din reiserute. Sørg for at du tar hensyn til hvor stort Kina er. Det vil ta deg tid til å reise fra ett sted til den neste.

2 Kartlegge de områdene du ønsker å se. Beregn avstand fra ett sted til den neste. Finn den beste måten å reise, og vet hvor lang tid det vil ta deg å komme dit. Planlegg togturer, fly eller buss rides på forhånd.

3 Forskning mat og kultur, slik at du vet hva du kan forvente. Det finnes mange typer av kinesisk mat, og det vil være forskjellig fra kinesisk mat i Nord-Amerika. Jo mer du vet om mat og skikker, jo mer komfortabel blir du. Kjenner lover for hvert område du planlegger å besøke.

4 Les om Kinas historie før du går. Forstå den politiske historien til stedene du vil se på dine reiser.

5 Sjekk nettsteder som travelchinaguide.com og chinatravel.com å lære alt om å besøke Kina som turist (se Ressurser nedenfor). Finn ut hvilke juridiske papirer du trenger som passet ditt.

6 Få de vaksiner du trenger. Spør legen din, et reisebyrå eller lokale helsetilsyn for en liste over de nødvendige vaksinasjoner.

7 Reise i en gruppe hvis du ikke kjenner språket. Når du reiser fra sted til sted, kan du fly eller reise fra små landsbyer. Folk er kanskje ikke snakker engelsk. Prøv å reise med noen som kjenner språket.

8 Besøk kjente steder som Beijing Great Wall of China. Se Shanghai, anses den mest moderne byen i verden. Der kan du reise på en magnet tog og gå under en elv i en pod. Besøk himmelske freds plass.

Hint

  • Spør andre reisende besøker Kina.
  • Snakk med folk som bodde i Kina. Spør dem hva du bør se.
  • Kina har ikke de samme lover og sivile rettigheter som Nord-Amerika.

Related Posts