Slik besøke den baskiske regionen i Frankrike

July 22 by admin

Ligger i skyggen av Pyreneene er den baskiske regionen i Frankrike. Opprinnelig sitt eget rike (Navarre), er den moderne baskiske regionen delt mellom Spania og Frankrike. Mens de fleste av den baskiske regionen ligger i Spania, er det en liten lomme i sørvest Frankrike. De viktigste områdene av den baskiske regionen i Frankrike er Bayonne, Biarritz, Hendaye og St. Jean de Luz.

Bruksanvisning

1 Bo på Hotel du Palais, i badebyen Biarritz. Opprinnelig hotellet var et palass (derav navnet) bygget av keiserinne Eugenie i det 19. århundre.

2 Feire fødestedet til surfing i Frankrike ved å delta på den årlige Biarritz Surf Festival, som arrangeres i juli hvert år. Eller, nyte Bayonne Festival, som arrangeres i begynnelsen av August. Festivalen har en bull kamp, ​​en barnas dag og helligdommer kledd i rødt og hvitt.

3 Kjør østover til hovedstaden i den baskiske regionen i Frankrike, Bayonne. Her kan du reise Le Musee Basque og Musee Bonnart.

4 Reis sørover langs A63 til den sjarmerende kystbyen St. Jean de Luz. Besøkende kan fordype seg i ekte baskisk arkitektur, med innslag av spansk og maurisk innflytelse.

5 Lær om historien til tradisjonell baskisk lin veving, på Eco-Musee Jean Vier. Besøkende kan se inngåelse av moderne baskisk klut og artikler i Jean Vier fabrikken.

6 Fortsett langs A63 til siste stopp i den baskiske regionen i Frankrike, Hendaye. Hendaye ligger på den fransk-spanske grensen, noen få miles fra San Sebastian, og tilbyr en rekke vannsporter, et kasino og billig shopping rett over grensen i Spania.

7 Ta en tur i Pyreneene, som omgir byen, og følger det med et besøk til Musee & Atelier du Chocolat, som er et museum dedikert til sjokolade.

Related Posts