Slik aktiverer hårvekst

April 27 by admin

De fleste mennesker ønsker å vokse håret så raskt som mulig, men hårvekst kan være vanskelig. Det er flere faktorer å vurdere når du utvikler et regime som vil aktivere hårvekst. Varierende hårtyper og teksturer vil reagere forskjellig på bestemte produkter og metoder. Arv spiller en rolle, som gjør en persons generelle helse og den eksisterende tilstanden til håret. Du kan ta grunnleggende trinnene til hårvekst, som ikke krever ekspertise innen hårpleie, men krever flid og en forpliktelse til å sette i konsekvente forsøk på å få de ønskede resultater.

Bruksanvisning

Slik aktiverer hårvekst

1 Tren regelmessig --- minst tre eller fire ganger per uke, og jobbe opp en god svette. Turgåing er fine, men inkluderer noen form for kraftig mosjon i din rutine. Når du svetter, hjelper det å rense hele systemet. Exercise lindrer også stress, noe som kan være en stor inhibitor til hårvekst.

2 Drikk minst 8 glass vann daglig - dette er utmerket for å fremme god helse, inkludert sunt hår. I tillegg spiser masse frisk frukt og grønnsaker, begrense inntaket av koffein, og etablere en effektiv dose av multi-vitaminer og kosttilskudd som inneholder omega-3, vitamin E, sink og folsyre. Grønn te er en utmerket antioksidant som gjør at hårsekkene til å åpne opp og gjør håret til å vokse mer fritt.

3 Vær spesielt oppmerksom på hodebunnen. En sunn hodebunn er et annet viktig skritt for å aktivere hårvekst og fremme sunt hår. For å få hodebunnen i god stand, peeling regelmessig (akkurat som du gjør ditt ansikt og kropp). Dette fjerner død hud, akkumulert toksiner og gamle sebum, som kan tette porene og undertrykke hårvekst. Hodebunnen massasje er en annen måte å stimulere hårsekkene og aktiverer hårvekst. Sammen med tilstoppede porer og opphopning av død hud, er produktet bygge opp en annen vekst suppressant. Bruk en sjampo som renser ikke bare håret, men fjerner rester fra hodebunnen også --- svært viktig i å stimulere hårvekst.

4 Velg den høyeste kvalitet hår-pleie produkter du har råd. Naturlige ingredienser er kjent for å fremme helbredelse og helse av hår og hodebunn. Hvis du ikke er i den "naturlige ting," følge nøye med på listen over ingredienser. Syntetisk fyllstoff ofte gjør ingenting, men strøk håret for å gi inntrykk av sunt hår, men vanligvis gjør lite for å faktisk forbedre sin tilstand. Bestem hva håret ditt reagerer godt til og feste med det. Nøye innlemme nye produkter i diett, men ikke overdriv.

5 detangle håret forsiktig etter sjamponering og condition ,. Bruk hot-olje behandlinger og / eller leave-in balsam hvis håret er tørt. Unn håret forsiktig for å unngå brudd, og ikke overforbruk varme instrumenter.

Related Posts