Sjømat Restauranter i nærheten av Sutter Street i San Francisco

May 9 by admin

Sjømat Restauranter i nærheten av Sutter Street i San Francisco


Sutter Street er en travel hovedvei som går om to og en halv miles gjennom hjertet av San Francisco. Den begynner på Market Street i Financial District, virksomheten sentrum av San Francisco, og strekker seg øst til den blindveier vest i Presidio Avenue. Mange restauranter og hoteller ligger på eller nær den østlige strekninger av Sutter, spesielt rundt Union Square. Siden 19-tallet San Francisco er kjent både for kvaliteten på mat og sin sjømat.

Farallon

Oppkalt etter den øyene nord for San Francisco, Farallon åpnet i 1997 i nærheten av Union Square og en blokk sør for Sutter Street. Anerkjent restaurant designer Pat Kuleto er en av eierne; Han har bidratt med en fantasiundervannstema, inkludert fremtredende maneter formet lysarmaturer. Maten er også fortsatt blant de topper for sjømat i byen, tjene tre og en halv stjerner (av fire) fra "San Francisco Chronicle" i juni 2010. Menyen består av hovedsakelig sjømat, både fra California kysten og langt utover. Hovedretter kan inkludere pan-stekt Middel Dorade, grillet Alaskan King Salmon, stekt California hvit bass, og grillet Hawaiian Ono.

Farallon

450 innlegg

San Francisco, CA 94102

415-956-6969

farallonrestaurant.com

plouf

Tar sin signalet fra en travel fransk bistro, har plouf tjent sentrum av San Francisco med en sjømat-fokusert menyen siden 1996. En del av fotgjengervennlige Belden sted, er det mindre enn et par fra blokker av Sutter Street. Mange av smaker er fra Provence, som for eksempel hvitløk, olivenolje, kapers, pastis, sorte oliven og basilikum, men global påvirkning florerer, dokumentert ved bruk av Szechuan pepper, balsamicoeddik, og chipotles. Salater er en stor del av lunsjmenyen. Dampede blåskjell i et halvt dusin retter, ofte ledsaget med sine tradisjonelle partner, pommes frites, er hva plouf er best kjent for, og er bestilt i løpet av dagen og natten.

plouf

40 Belden Place

San Francisco, CA 94104

415-986-6491

www.ploufsf.com

Sams Grill & Seafood Restaurant

I bransjen siden 1867, er dette et sted å få en følelse av gammeldags San Francisco nær Sutter Street. Innstillingen, med tre-paneler og service av tuxedoed servitører, legger til naturlig retro og maskuline atmosfære. Menyen er tilsvarende forankret i byens fortid. Preparater fra sjømat-sentrert menyen inkluderer blåskjellsuppe, sand DTTN med sitron saus, stekt Pacific snapper, og stekt petrale. Et hus-laget tartar saus følger de fleste fiskeretter. Ikke sjømat elementer er også tid-testet, for eksempel en kalvekotelett, kalvekjøtt scaloppini, og stekt sweetbreads.

Sams Grill & Seafood Restaurant

374 Bush

San Francisco, CA 94104

415-421-0594

Related Posts