Sjømat restauranter i Kemah, Texas området

April 30 by admin

Sjømat restauranter i Kemah, Texas området


Bare sørøst for Houston på Galveston Bay er den lille byen Kemah, Texas. Byen byr på restauranter, shopping og flere årlige festivaler, inkludert en vin festival, film festival og bluegrass festival. Business i Kemah er dominert av båtliv og vannaktiviteter på bukta, som igjen fører til tilgjengeligheten av fantastiske fersk sjømat. En klynge av restauranter som spesialiserer seg på sjømat sitte langs Kemah Boardwalk langs sjøen, slik at du har ditt valg av arenaer der å spise under reisen til Kemah turen.

Joes Crab Shack

Joes Crab Shack tilhører en kjede av restauranter som finnes i hele USA. Som navnet antyder, er stolt Joe seg på serverer utmerket krabbe. Først velge mellom snø krabbe, Dungeness krabbe, kongekrabbe eller et utvalg av alle tre, og deretter velge fra en rekke krydder og preparater metoder. Hvis du ikke føler deg sur, du har fortsatt mange alternativer på Crab Shack. Prøv en burger, reker kurv, grillet laks, fisk og chips eller cobb salat. Joe har en barnemeny også, med små krabbeteiner, fiskepinner, pizza og mer. Hvis du bor i området, registrere deg for Joe Mail, for å holde seg orientert om spesielle arrangementer og kuponger.

Babin s Seafood House

Babin Seafood House er en nisje restaurant som spesialiserer seg på sørlige stil sjømat med fet smaker. Uvanlig forrett alternativer inkluderer kreps, stingray og selv alligator. Southern stifter som gumbo, jumbalya, østers, po-gutter og steinbit er alle tilgjengelige forberedt på en rekke metoder på dette uformell restaurant. For $ 3 og $ 5 snacks, leder til Babin noen dag under happy hour --- sjekk nettsiden for happy hour ganger og sørg for å skrive ut spesielle menytilbud for opptil 30 prosent av måltidet. Sjømat elskere vil bli glad for å motta en Babin gave kort, som kan sendes direkte til en adresse, plukket opp personlig eller via e-post til mottakeren.

Joe Lee Seafood Kitchen Restaurant

Hvis du ønsker å støtte en mor-og-pop sjømatrestaurant, gå av Kemah Boardwalk et par kvartaler og hodet til Joe Lee Seafood Kitchen, der eierne er stolte av å kunne tilby store deler og små priser. Høydepunkter i menyen på Joe Lee er hele broiled flyndre, reker slaw og ukedag middag tilbud som starter på $ 5. Hvis du heller vil ta maten å gå, eller er ute etter å underholde et publikum, kan du ta hjem en hel liter reker slaw, reker salat, gumbo eller ettouffee. Historien bak denne restauranten er nesten like godt som mat på bordet; når du besøker, sjekk ut bildene av restaurantens utvikling over 30 år og sin utvinning fra to orkaner.

Related Posts