Sjømat restauranter i Fairhope, Alabama området

July 18 by admin

Sjømat restauranter i Fairhope, Alabama området


Fairhope, Ala., Ligger langs kysten av Mobile Bay. Som med mange oceanfront byer, sjømat er populært i Fairhope, og det er flere sjømat restauranter å velge mellom i området, til tross for byens liten størrelse. Siden fiske er populært i Fairhope, sjømat i området er ofte frisk.

Wash House Restaurant

The Wash House Restaurant er en uformell restaurant med en oppskalere innredning med hvite duker, blomsterbuketter, tre stoler og dempet belysning. Wash House serverer både sjømat og biff; Menyen tilbud inkluderer krabbe kaker, soft-shelled krabbe, salater, grillet reker, stekt ørret, lammeribbe og filet mignon. Dette er ikke et budsjett restaurant - mange hovedretter kommer inn på mer enn $ 30. Wash House har også en omfattende vinliste.

Wash House Restaurant
17111 Scenic Highway 98
Fairhope, AL 36532
251-928-4838
washhouserestaurant.com?

Hope Inn & Restaurant

The Fairhope Inn & Restaurant ligger i et hjem som er over hundre år gammel. Kokken gikk til den anerkjente Culinary Institute of America. Restauranten er elegant innredet med tremøbler, hvite duker, levende lys og tropiske planter. Signatur retter inkluderer tunfisk innpakket i nori, Louisiana østers, seared kamskjell på toppen av risotto, curried reker, fisk tapenade og grillet tunfisk. Forrettene er priset i $ 25-serien. Restauranten er åpen for lunsj og middag tirsdag til søndag, og for søndagsbrunsj.

Hope Inn & Restaurant
63 South Church St.
Fairhope, AL 36532
251-928-6226
thefairhopeinn.com

Wintzell Oyster House?

Som navnet antyder, spesialiserer Wintzell Oyster House i østers, men det tjener også andre sjømat og ikke sjømat elementer. Den moderat priset menyen tilbyr østers utarbeidet flere forskjellige måter. Menyene har pasta, reker, krabbe kaker, biff, kylling og fisk. Restauranten kan være vert for spesielle arrangementer og imøtekomme private fester og har fått noen gode anmeldelser, blant annet en fra Southern Living Magazine. Det ligger i sentrum, og serverer lunsj og middag hver dag. Restaurantens uformelt miljø har tre tabeller, murvegger og myk belysning hengende lysarmaturer. Det er en god familie dining alternativet, fordi det er avslappet tilbake med et godt utvalg av elementer på menyen.

Wintzell Oyster House?
805 North Mobile St.
Fairhope, AL 36532
251-929-2322
wintzellsoysterhouse.com

Related Posts