Sjømat restauranter i Dearborn, Michigan

May 9 by admin

Sjømat restauranter i Dearborn, Michigan


Flere restauranter i og rundt Dearborn, Michigan serverer fersk sjømat hver dag i uken. Fra reker og hummer til grillet fisk og til og med sushi, alle typer sjømat parabolen er tilgjengelig, Noen av restaurantene har også levende musikk. Dearborn, hjembyen til Henry Ford, er en forstad til Detroit.

Stor fisk

Denne fargerike restauranten serverer Atlantic seabass, sjømat jambalaya, hummer og reker retter samt et utvalg av pasta for både lunsj og middag. Grillet, svertet, sautert, stekt eller fritert fisk er tilberedt på bestilling. Live Lounge underholdning er tilgjengelig 7 til 22:00 fredag ​​og lørdag kveld. Happy Hour er fra 3 til 18:00 søndag til fredag. Tre semi-private rom er også tilgjengelig for partene og cocktail mottakelser kan romme opp til 80 gjester.

Seahorse Grill

Seahorse Grill i Fairlane Meadows Shopping Center er åpen for lunsj og middag. Hånd panerte uer, jumbo reker, laks, tilapia, mahi mahi, kamskjell, blekksprut og østers er alt på menyen. Det store utvalg av sider inkluderer coleslaw, pommes frites, hush valper, ost pinner og okra. Seafood Grill legger også til ikke-sjømat eaters med pizza, ovn ristet ubåter og kyllingvinger.

Fishbones

Ligger mindre enn 10 miles unna i Detroit, serverer Fishbones New Orleans favoritter som sjømat jambalaya og sørlige stekt steinbit til grillet fisk og reker kreolsk. Bouillabaisse er også på menyen, sammen med orange roughy, tunfisk og mahi mahi. Restauranten har også en full sushi meny og levende musikk inkludert stein, blues og jazz band.

Tom Oyster Bar

Tom i Detroit spesialiserer seg på rå eller røkt østers, sjømat bisque, sautert innsjø abbor, pannestekt havabbor og reker Kreolske. "Gourmet" magasinet vurdert Tom Oyster Bar som "Best moderat priset og mest morsom restaurant i Detroit." Tom er åpen fra mandag til lørdag med spesielle timer på noen søndager.

Saltvann

Saltvann tilbyr middag mandag til lørdag på MGM Grand i Detroit. Salater av sjømat, tunfisk tartare og grillet fiskeretter er alle omtalt her sammen med spesialitet cocktails. Butterscotch pudding, blåbær ostekake og kirsebær skomaker er på dessertmenyen. Saltvann gjester må være 21 år eller eldre, og en smart casual kleskode er forespurt.

Related Posts