Singles klubber i Toronto

March 30 by admin

Singles klubber i Toronto


Toronto er den største byen i Canada. Det er en del av provinsen Ontario, som det også fungerer som hovedstad. Toronto er et knutepunkt for fjernsyn, film, reiseliv, romfart, business og finans. Storbyen er en populær turistattraksjon, med sine mange kunstgallerier, museer og kulturelle attraksjoner. For single mennesker som ønsker å utforske Toronto natteliv, er det mange nattklubber å vurdere.

The Rivoli

Den Rivoli er et yrende singler klubb som ligger i sentrum av Toronto. Nattklubben består av en full-service restaurant, bakrom, patio, siden bar og pool hall. Eksistert siden 1982, er Rivoli et hot spot som er et populært sted for regionale og internasjonale artister (alle fra Rox Sexmith og Barenaked Ladies til Cowboy Junkies og Michelle Shocked). Restauranten serverer brunsj, lunsj og middag. Menyen inneholder elementer som makaroni og ost, Tandoori kylling, pad thai, sopp burger, svinekoteletter og sørvest quinoa salat.

The Rivoli
334 Queen St. W.
Toronto, ON
Canada M5V 2A2
416-596-1908
rivoli.ca

Vedlegget Wreck Room

Vedlegget Wreck Room er et populært Toronto danseklubb som er rettet mot singler scenen. Vedlegget Wreck Room ligger i sentrum av Toronto, og tilbyr både DJ-kvelder og live musikalske handlinger. Nattklubben åpnet i februar 2007, og setter på temakvelder, inkludert takk og lov det er onsdag, Massive lørdager og Wreck Room fredager. Noe av musikken som blir slynget i klubben omfatter Yeah Yeah Yeahs, David Guetta, The Killers, Gorillaz, Depeche Mode og Basement Jaxx.

Vedlegget Wreck Room
794 Bathurst St.
Toronto ON

Canada M5R 3G1
416-536-0346
theannexwreckroom.com

Djevelens Martini

Djevelens Martini er en levende og energisk Toronto nattklubb som er populær blant singler publikum. Den romslige klubben har et stort dansegulv. Opptakskravet er at du er 25 år gammel og over. Det er både nede og oppe seksjoner på nattklubb. DJs er ofte kjennetegnet. Standard pub-stil fare er tilgjengelig (for eksempel nachos, kyllingvinger, fisk og chips, kylling fingre og cheeseburgers). Vinkartet inkluderer Litchi martini, rosa meksikanske martini, granateple martini og karamell apple martini.

Djevelens Martini
473 Adelaide St. W.
Toronto, ON

Canada M5V 1T1
416-603-9300
devilsmartini.com

Related Posts