September ferie ideer

May 24 by admin

I september er barn starter skoleåret og mange ferie flekker blir mindre overfylt. Dens en flott tid på året å nyte høsten festivaler over hele landet. Foruten festivaler, er det mange andre attraksjoner å legge til reiseplanen når du besøker din ferie sted.

Wo-Zha-Wa Fall Festival

Den årlige Wo-Zha-Wa Fall Festival arrangeres i Bowman Park i sentrum distriktet i Wisconsin Dells, Wis. Festivalen har en parade, live underholdning, karuseller, et fortau salg, art fair og håndverk rettferdig. Atmosfæren minner deg om en stor karneval. Foruten festivalen i september, er det flere vannparker i Wisconsin Dells. Sentrum distrikt har også kunstgallerier, antikvitetsbutikker og butikker med håndlagde indiske smykker. En spasertur ned den naturskjønne Wisconsin Dells River Walk lar deg se de mange fjellformasjoner, eller du kan ta en båttur og se vannet og fjellformasjoner fra en annen visning.

Monterey Jazz Festival

Monterey, California., Arrangerer den årlige Monterey Jazz Festival, som bringer mer enn 500 jazzartister sammen på ett sted. Messeområdet er scene for konserter, utstillinger, internasjonal mat og jazz workshops. Bortsett fra jazzfestivalen, Monterey har mange andre attraksjoner i området å besøke og hoteller som tilbyr komfort etter en lang morsom dag. Temperaturene i Monterey i september er fortsatt varmt og strendene er åpne for å sole, bading, surfing, dykking og kajakkpadling eller kjører langs Big Sur kysten.

Amish Country

Besøk Lancaster, Pa., I september for å oppleve det enkle Amish livsstil. Plukk opp ferske råvarer vokst av Amish på den årlige bondens marked eller handle for Amish-laget gaver som fyller butikkene. Ta en tur i en Amish buggy og oppleve Amish livsform. Utenfor Amish-samfunnet er mer enn 200 butikker i området samt boutique hotell.

Clownfest

Jersey Shore holder årlige Clownfest i september i Seaside Heights, NJ vil du se hundrevis av klovner opp og ned gatene. Det er konkurranser, klasser i klovnekunst og leverandører fra hele landet som selger magiske forsyninger. Seaside Height har strender, fornøyelser og natteliv med klubber, puber og levende underholdning. I byen er det moteller, villaer og vertshus nær Clownfest og attraksjoner i området.

Related Posts