Secret of Making en god kopp kaffe fra en fransk Press

February 4 by admin

Secret of Making en god kopp kaffe fra en fransk Press


Fransk trykk kaffe potter har eksistert siden tidlig på 1900-tallet, men de vunnet popularitet i USA på begynnelsen av 1990-tallet. Den franske pressen metoden gir en robust og smakfull kopp kaffe. Dessverre, hvis det gjøres feil, kan den pressmetoden skape slam i bunnen av koppen. Mens noen ikke har noe imot slammet, andre synes det er off-putting. Men det er en måte for å sikre en god, "ren" kopp fransk presse kaffe.

Bruk en ren Pot

Secret of Making en god kopp kaffe fra en fransk Press


Dette kan virke som en no-brainer, men folk som drikker kaffe daglig vil ofte skylle ut potten mellom bruker, men faktisk ikke vaske potten med såpe og vann. Rengjøring av potten, og filteret fjerner oljer og rester fra forrige kaffe batch. Dette er viktig, fordi disse oljer kan bli harsk og påvirke smaken av kaffe. Det samme gjelder for drypp kaffe; renere potten, jo bedre kaffe.

Bruk Clean Water

Secret of Making en god kopp kaffe fra en fransk Press


I de fleste områder vanlig vann fra springen har tilsetningsstoffer, som klor, som gjør vannet drikkevann, men også påvirker smaken. Legg til at noen mineraler eller sediment fra husholdnings rør, og det er en oppskrift på en sub-par kopp kaffe. En enkel tappekran-mount vannfilter fjerner kjemikalier og sediment, og gir en svært ren base for kaffen. I stedet for en kran-mount enhet, en mugge filter fungerer like bra. For en ekstrem ren, prøv å filtrere vannet gjennom både en kran montere og en mugge filter.

En god, Even Grind

Den viktigste delen av den franske pressen prosess er den kvalitet av kaffen. Når kaffen er malt, utgivelser det oljer innenfor bønne, som er hva som bidrar til smaken og aromaen i brygg. For en fransk presse, bør bønner har en grov slipe - større enn for drypp-brygget kaffe. Men enda viktigere er en enda male, med alle deler av lik størrelse. Når grind er ujevnt kan det være lite, pulveraktige biter av kaffe blandet med de større stykker, og det er i disse pulveraktige biter som skaper slam i bunnen av koppen. Den beste måten å sikre en jevn male er å investere i en god, konisk kaffekvern for hjemmebruk, fordi selv i butikken kverner kan ikke male jevnt.

Grind on Demand

Mens størrelsen og jevnheten av grind er viktig, tidspunktet for grind er også en avgjørende faktor. For den beste cup, kjøpe bønner hele, og male dem for hver pott rett før kaffen. Sanne kaffe aficionados anbefaler bare bruker ferske bønner, stekt innen 10 dager - eller mindre. For de som foretrekker å kjøpe sine bønner i bulk, lagre dem i fryseren for å holde dem så fersk som mulig, og bare male det du trenger.

Kok vannet i Advance

Kaffebønner begynner å gå bedervet bare minutter etter sliping. For å oppnå best mulig koppen, koke vannet på forhånd slik at den er klar til å helle umiddelbart etter oppmaling bønner. Mål malt kaffe i potten ved hjelp av to spiseskjeer per seks-unse kopp brygget kaffe - for en 12-unse potten, det er fire spiseskjeer kaffe. Etter å legge grunnlag, helle varmt vann sakte og jevnt i potten, ved hjelp av en sirkulær bevegelse for å sikre jevn dekning.

Vær tålmodig

Etter å helle vann, fester toppen med filterenheten (dette er "trykk" del av fransk presse), og la kaffen bratt i minst tre minutter før du trykker på stempelet. For enda bedre utvinning, røre kaffen fem eller seks ganger før du lar det bratt.

The Slow Plunge

Secret of Making en god kopp kaffe fra en fransk Press


Ta tak i toppen av stempelet og sakte trykk rett nedover. Trykker du sakte sikrer at filteret skjermen beveger seg jevnt mot bunnen av potten. Hvis filteret vipper, kan begrunnelse jobbe seg rundt kantene og ender opp i koppen. Trykke inn stempelet helt stopper bryggeprosessen, og kaffen er klar til å drikke.

Related Posts