Seattle-området Ski Resorts

August 3 by admin

Seattle-området Ski Resorts


Seattle ligger mellom to fjellkjeder, OL-fjellkjeden og Cascade Mountains. Cascade Mountains, spesielt den sentrale Cascades tilbyr fremste skisteder med løyper tilpasset alle nivåer av evner, pluss ekstra vinteraktiviteter i løpet av sesongen, som går fra ca oktober til mars hvert år. De viktigste resort områder tilbyr også et utvalg av overnattingssteder fra enkle hytter til luksus dømme.

Stevens Pass

Stevens Pass er den fremste skianlegg i Seattle-området, og tilbyr mer enn 1.100 dekar av ski, 37 nedfarter og 10 heiser. Den har seks fast-food og tre full-service restauranter og flere butikker og en full utleie for alt du trenger for turen, inkludert ski og snowboard. Snow Cat turer og off-piste og back-country turer er tilgjengelig i nærheten. Hvis du ikke bor på feriesteder tre-dagers losjer, er nærmeste alternativ overnatting i Leavenworth, som tilbyr et utvalg av innkvartering som passer alle behov og budsjetter. På bayersk stil byen, kan besøkende nyte snøskuterkjøring, hundekjøring, langrenn og kanefart med eller uten måltider servert i løpet av turen.

Stevens Pass Ski Area

US Hwy 2

Skykomish, WA 98288

206-812-4510

stevenspass.com

Mission Ridge Resort

Mission Ridge Resort har 36 utpekt går over 2000 dekar, med 10 heiser. Den har veldig tørr puddersnø på grunn av beliggenheten. Feriestedet tilbyr også besøkende to restauranter, en butikk, utleie og lokal kunst og håndverk. I tillegg til ski, kan du truge og nyte vinteren dyreliv turer i området. Ligger nær byen Wenatchee, andre aktiviteter inkluderer skøyter, ishockey, Wenatchee River Front Park og jernbane, og vinsmaking. Det er en full kalender med lokale arrangementer hver vinter. Den nærliggende byen Chelan tilbyr ekstra overnatting og restauranter, samt vinter fluefiske og snøscooter.

Mission Ridge

7500 Mission Ridge Rd.

Wenatchee, WA 98807

509-663-6543

Snowline: 509-663-3200

missionridge.com

The Summit at Snoqualmie

Toppmøtet er en kombinasjon av fire skianlegg, og tilbyr mer enn 1900 dekar av ski med 25 heiser. Hvert område har sine egne fasiliteter og passer for ulike ferdighetsnivåer. De fire alpinanlegg, Alpental, og Summit øst, vest og Central, tilbyr undervisning og utleie av ski og snowboard. Hver Anlegget har en butikk og restaurant, med de viktigste anleggene ligger på Alpental og Summit West. Summit Vest- og Sentral tilbyr mange snowboard fasiliteter, og det er en full park på Progresjon pluss en superpipe. Toppmøtet har også tubing, langrenn og trugeturer. Alpental er åpent til 22:00, avhengig av været. Summit East har færrest fasiliteter, men de mest uberørte villmark og er ideell for folk som er interessert i nordisk samt alpint og ønsker å nyte en mer tradisjonell skianlegg.

The Summit at Snoqualmie

1001 State Route 906

Snoqualmie Pass, WA 98068

425-434-7669

Snowline: 206-236-1600

summitatsnoqualmie.com

Crystal Mountain

Crystal Mountain er den største av skianlegg, og tilbyr ski og snowboard på mer enn 25 løyper og back-country områder som strekker seg 2.600 dekar. Ligger ikke langt fra Mount Rainier i Mount Rainier National Park, er dette et perfekt feriested med et par små butikker, men ingen praktisk bensinstasjon i området. Overnatting valg inkluderer hytter, hytter og tre hoteller, alle med sin egen restaurant. Det har også Washington State høyeste restaurant, toppmøtet, pluss stolheis og gondol turer.

Crystal Mountain, Inc.

33914 Crystal Mountain Blvd.

Crystal Mountain, WA 98022

360-663-2265

Snowline: 1-888-754-6199

skicrystal.com

Related Posts