San Francisco Hoteller i nærheten av Zoo

October 8 by admin

San Francisco Hoteller i nærheten av Zoo


The San Francisco Zoo grenser til Great Highway langs byens vestkysten. På den andre siden av at motorveien er Golden Gate National Recreation Area og Stillehavet. Det finnes noen hoteller innenfor en blokk eller to av dyrehagen som også er beleilig nær Ocean Beach.

Dagens Inn San Francisco At The Beach

Sporting en viktoriansk stil turret og karnapper i noen av sine andre etasje rom, gjør Days Inn San Francisco at the Beach sitt beste for å passe inn i den perioden arkitektur som omgir den. Beleilig plassert rett over gaten fra inngangen til dyrehagen og bare ett kvartal fra stranden, og tilbyr denne egenskapen komfort til rimelige priser. Ett stort pluss er gratis parkering på stedet. Mellomrom er vanskelig å komme med i denne delen av byen og mange parkeringsplasser er målt. Daglig kontinental frokost er inkludert i prisen. Pasquale er Pizzeria er rett ved siden av.

Dagens Inn San Francisco At The Beach

2600 Sloat Blvd

San Francisco, CA 94116

415-665-9000

daysinn.com

Ocean Park Motel of San Francisco

The Ocean Park Motel dateres tilbake til 1937 og åpnet like før den første bilen krysset over Golden Gate Bridge. Det var også den Sunset District første hotell, skapt i en tid da hopper i bilen for en weekend tur eller søndag stasjon var en nyhet. Stedet var perfekt for besøkende til fornøyelsesparken Lekeland på stranden, de Sutro Baths og selvfølgelig San Francisco Zoo. The Art Deco-stil arkitektur og nautisk tema for den opprinnelige eiendommen restene, frisket med ny maling, oppdatert møbler og en badestamp i bakgården. Ocean Park Motel er ett kvartal fra stranden og dyrehagen. Dette hotellet tilbyr gratis parkering borte fra gaten.

Ocean Park Motel

2690 46th Ave

San Francisco, CA 94116

415-566-7020

oceanparkmotel.com

The Great Highway Inn

Bare to miles nord for San Francisco Zoo, Great Highway Inn er direkte over fra Ocean Beach. Det er også bare to kvartaler fra kanten av Golden Gate Park, hjemmebanen til Academy of Sciences og Japanese Tea Garden. Hvis destinasjonen er UCSF Medical Center, enten som pasient, besøkende eller ansatt, gir Great Highway Inn gratis pendelbuss mandag til fredag. Rommene er enkelt, men komfortabelt innredet og parkering er gratis. Tredje etasje tilbyr utsikt over havet. Ladda Restaurant er rett ved siden av, og tilbyr thailandsk mat. Det største trekkplasteret for dette hotellet er plasseringen. Det er ganske vanskelig å forestille seg at du er i en av verdens mest kosmopolitiske byer når alt du ser er sanddyner og Stillehavet.

The Great Highway Inn

1234 Great Highway

San Francisco, CA 34122

415-731-6644

greathwy.com

Related Posts