San Francisco Hoteller i nærheten av Steiner

May 22 by admin

San Francisco Hoteller i nærheten av Steiner


San Franciscos Steiner Street går nord-sør fra Chestnut Street til Duboce Avenue. De fleste hoteller i nærheten Steiner er funnet i nærheten av krysset Steiner og Lombard i nabolaget ofte referert til som Marina District. Området er hjem til mange hippe og trendy butikker og hippe og trendy 20- og 30-somethings som vanker dem.

Greenwich Inn

The Greenwich Inn plasserer gjestene på Steiner Street i San Franciscos Marina District. Dette lille hotellet med sine synlige korridorer med utsikt over parkeringsplassen, har en veikant motell kvalitet. Rommene har en tradisjonell motell / hotell layout med to dobbeltsenger og eget bad. Alle de 32 rommene har kabel-TV, høyhastighets Internett-tilgang og kaffe på rommet. Hvert rom er tillatt en gratis parkeringsplass. De fleste rommene her er røykfrie. Hotellet tilbyr gratis morgenavis.

Greenwich Inn

3201 Steiner St.

San Francisco, CA 94123

415-921-5162

greenwichinn.com

Cow Hollow Motor Inn

The Cow Hollow Motor Inn ligger på hjørnet av Lombard Street og Steiner Street i Marina District. Golden Gate National Recreation Area ligger bare seks kvartaler vest for hotellet. Hotellet er 100% røykfritt. Rommene har et landsted følelse med sine store gulv-til-tak-vinduer, dekorative tapeter og mørke tremøbler. Standard bekvemmeligheter på rommet inkluderer gratis trådløs Internett-tilgang, kaffetraktere og kabel-TV. Hotellet tilbyr gratis parkering på stedet i en garasje område.

Cow Hollow Motor Inn

2190 Lombard St.

San Francisco, CA 94123

415-921-5800

cowhollowmotorinn.com

Hotel Del Sol

Gjestene på Hotel Del Sol bo i et familievennlig hotell to blokker øst for Steiner Street. Hotel Del Sol har en 1950 veikant motell utseende på utsiden - en refleksjon av bygningens fortid - men atmosfæren og utformingen av et moderne boutiquehotell på innsiden. Rommene har en hip innredning utnytte funky farger og har fasiliteter som trådløs Internett-tilgang, kabel-TV og DVD-spiller. En familie suite med kjøkkenkrok og trille senger er tilgjengelig. Hotellet har et oppvarmet utendørsbasseng og solterrasse. Det tilbyr en gratis bil til noen destinasjoner i sentrum av San Francisco.

Hotel Del Sol

3100 Webster St.

San Francisco, CA 94123

415-921-5520

jdvhotels.com

Related Posts