San Fernando, Trinidad

March 5 by admin

San Fernando, Trinidad


Trinidad er en vakker karibisk øy som er hjem til luksushotell, hvite sandstrender og etnisk mat. Besøkende kan lytte til tropisk øy lyder på direktesendinger, spise spansk og West indisk mat, utforske øyas natur på sykling eller fotturer utflukter eller bare slappe av i en San Fernando hotellsuite.

Tradewinds Hotel & Suites

Tradewinds Hotel & Suites runder ut din øy reise med luksuriøse fasiliteter og innkvartering, inkludert høyhastighets trådløs Internett-tilgang, on-site frisørsalong, Driftwood restaurant, privat svømmebasseng og treningssenter. Alle rommene har klimaanlegg, kabel-TV og kommer med gratis frokost hver morgen. Shuttle service til flyplassen er også gratis. Velg mellom standard og deluxe rom eller suiter.

Tradewinds Hotel & Suites
38 London St.
San Fernando, Trinidad WI
011 868 652 9463
tradewindshotel.net

Royal Hotel Ltd.

En beskjeden losji, Royal Hotel tilbyr gjestene kabel-TV, kjøleskap, safe på rommet, internettilgang og telefon i hvert klimatiserte enkeltrom eller dobbeltrom. Kontinental frokost er tilgjengelig for gjester, men er gjenstand for 10 prosent statlig hotellovernatting skatt. Den har en egen karibiske restaurant hvor gjestene kan spise frokost, lunsj eller middag, samt et privat utendørsbasseng.

Royal Hotel 1978 Ltd.
4654 Kongeveien
San Fernando, Trinidad WI
011 868 652 4881
royalhoteltt.com

Kalke Hotel

Kalke Hotel er et lite familie losji ligger nær i en forstad til San Fernando. Den har en badestamp og badstue på stedet i tillegg til vaskeritjenester og bibliotek. Rommene har klimaanlegg og er utstyrt med TV og telefon. En full frokost serveres hver morgen, men gjestene er på egen hånd til lunsj og middag. Den har tre rom med eget bad og fire rom med felles bad.

Kalke Hotel
60 North St., St. Joseph Village
San Fernando, Trinidad WI
011 868 657 4951

Related Posts