San Diego Hoteller i nærheten MCRD

May 2 by admin

San Diego Hoteller i nærheten MCRD


San Diego, California er en militær by så mye som det er et ferieparadis. Foruten SeaWorld, San Diego Zoo og Wild Animal Park, tiltrekker San Diego familier å besøke sine sønner og døtre på Marine Corps Recruit Depot (MCRD), og de som er i militæret med virksomheten på MCRD. San Diego tilbyr en rekke nærliggende rom.

La Quinta Inn - Old Town

La Quinta Inn ligger i gangavstand fra MCRD. På en solrik Southern California dag, kan dette være et attraktivt alternativ. Hotellet tilbyr også gratis transport til og fra MCRD for konfirmasjonen hendelser. La Quinta kan ordne turen til og fra San Diego flyplassen også.

Mer enn 50 butikker og restauranter ligger innen gangavstand i gamlebyen. Du får tilgang til San Diego Trolley stoppe omtrent fem kvartaler fra rommet ditt å komme til mange deler av fylket.

På kvelden kan du slappe av i det oppvarmede bassenget eller badestamp før du tar kvelden til komforten av din konge eller queen-size seng. I morgen bli med personalet på La Quinta for en kontinental frokost og fange opp aktuelle hendelser med utfyllende avis.

La Quinta gir strykejern, strykebrett og hårføner på rommet ditt. Wi-Fi er også tilgjengelig.

La Quinta Inn

2380 Moore St ..

San Diego, CA. 92110

San Diego, California 92110

800-755-5670

Humphreys Half-Moon Suites

For de som søker en utsikt over vannet og god service til en rimelig pris, har Humphreys Half-moon Suites mye å tilby. Hotellet på vakre Shelter Island, og tilbyr gjestene innkvartering for eksempel en massasje, treningssenter, gratis sykkelutleie og en 25 prosent rabatt på deres restaurant.

Du får også gratis transport til og fra MCRD og flyplassen. Rommene er utstyrt med hårføner, strykejern og strykebrett, in-room kjøleskap og Internett-tilgang.

2303 Shelter Island Drive

San Diego, CA. 92106

800-755-5670

The Westin San Diego

Hvis din erfaring i San Diego krever det beste innen komfort, service og tradisjon, er Westin en bemerkelsesverdig alternativ. I hjertet av downtown San Diego, vil du nyte den historiske bydelen, med fine restauranter og utesteder Gaslamp.

The Westin oppvarmede bassenget er ditt sted for trening og avslapping. Spaser gjennom nærliggende Seaport Village og handle gaver eller har kjente lokale kunstneren Sebastian tegne din karikatur.

Tilbake på rommet ditt nyte Starbucks kaffe eller Internett-tilgang. Også tilgjengelig er et treningssenter og 24-timers romservice. Alle dine transportbehov til og fra flyplassen og MCRD blir møtt av hotellet.

The Westin

400 West Broadway

San Diego, CA. 92101

800-755-5670

Related Posts