San Diego Hoteller i nærheten av Amtrak Station

June 3 by admin

San Diego Hoteller i nærheten av Amtrak Station


The San Diego Amtrak Station er beleilig plassert i hjertet av downtown San Diego og under 10 minutter fra San Diego flyplassen. Hoteller omgir stasjonen, inkludert fire- og femstjerners luksushoteller. For mange spennende Amtrak stasjonen, er det ikke nødvendig å ringe en drosje eller en venn til å kjøre til hotellet. Snarere er det flere hoteller i under en kilometers radius fra stasjonen.

Westin San Diego

The Westin San Diego er en en-minutters kjøretur fra Amtrak stasjonen. Med 25 etasjer og 436 rom dette røykfritt hotell, inkludert rom og alle fasiliteter, tilbyr tre på stedet matopplevelser for gjestene å nyte. Den 400 West serverer moderne mat; Aroma Cafe serverer kaffe og bakevarer, men stenger kl 14:00; og "The Bar", en full bar som også serverer moderne mat, er åpen til midnatt. The Westin San Diego stolt av å være et alternativ for bryllup og store møter. Møterommet kan holde opp til 500 personer komfortabelt.

Westin San Diego

400 W. Broadway

San Diego, CA 92101

619-239-4500

starwoodhotels.com

500 West Hotel

500 West Hotel ligger mindre enn ett minutts kjøring fra San Diego Amtrak Station. For sin beliggenhet i sentrum, kan skilte med det å være en rimelig overnatting. Den europeisk stil har 259 rom, alle utstyrt med en flatskjerm-TV med kabel-TV. Dobbeltrom, single-tomannsrom, dobbel tomannsrom, sovesaler og hostel losji er alle tilgjengelige alternativer. Gjestene på 500 West er i stand til å delta i rabatt pakker for San Diego attraksjoner som Zoo, Balboa Park & ​​Museum, sport, shopping og restauranter. Rabatter er tilgjengelig for studenter og gjester som holder sin Amtrak billett stubben.

500 West Hotel

500 W. Broadway

San Diego, CA 92101

619-231-4092

500westhotelsd.com

The Bristol

The Bristol Hotel er en tre-minutters kjøretur fra San Diego Amtrak Station. Det er stolt av å være en av bare syv hotellene å motta Green Eco-Leaf vurdering og er medlem av California Green Lodging Program. Det er et mindre hotell med 102 rom, men rommene er store med fasiliteter. Gjestene kan velge mellom en Deluxe King, Dobbeltrom eller Superior King rom. Alle rommene har LCD-TV, dokkingstasjon for MP3, vekkerklokke og radio, gratis Wi-Fi service, minibar og safe. Gjestene har også gratis bruk av treningssenteret. Hotellet er 100 prosent røykfritt, men dyrevennlig.

The Bristol

1055 First Ave.

San Diego, CA 92101

800-662-4477

thebristolsandiego.com

W San Diego

W San Diego Hotel ligger mindre enn en blokk fra San Diego Amtrak Station. Etter spennende stasjonen nordover på Kettner Boulevard deretter lage en rett på West Street. Hotellet vil være på høyre side. Internett-tilgang og standard fasiliteter er tilgjengelig for alle klasser. I W San Diego rommene er delt inn i seks klasser: Fantastiske rom, Cool Corner Room, fantastisk serie, Extreme WoW Suite, Spectacular og flotte penthouse rom. Klassene er basert på design, størrelse og layout. For eksempel er Cool Corner Room preget av sin vindussete designfokuset. Hotellet tilbyr et treningssenter, spa, utendørs oppvarmet svømmebasseng og tre restaurant salonger.

W San Diego

421 W. B St.

San Diego, CA 92101

619-398-3100

starwoodhotels.com

Related Posts