RV Parks Rundt Amarillo, Texas området

June 8 by admin

RV Parks Rundt Amarillo, Texas området


Amarillo er en av de største byene i Texas Panhandle, og området har et stort antall attraksjoner. Hvis du er tilbøyelig mot kunst, er Amarillo hjem til Amarillo Little Theater, Museum of Art, Amarillo Opera og Symphony og Globe-News Center for the Performing Arts. Hvis du foretrekker sport og friluftsliv, har Amarillo Ross Rogers Golf Complex, Rock Island Rail Trail, fjellklatring House og Amarillo Motor Speedway. Fritidskjøretøy (RV) camperne vil ikke ha noen problemer med å finne ting å gjøre og mange steder å bo i Amarillo.

Fort Amarillo RV Park and Resort

Fort Amarillo RV Park and Resort har mer enn bare mellomrom å parkere bilen. Anlegget har en badestamp, rekreasjon hall, innendørs svømmebasseng og tennis og basketballbaner. Kjæledyr er velkomne og parken har også sin egen hund løpe. Du kan fiske i feriestedets private fiskedam, bade, spille sport, spille i barnas lekeplass eller bruke stedets putting green. Fort Amarillo har en tømmestasjon og propan, og ligger i nærheten av restauranter i området som Logans Roadhouse, på grensen og Joes Crab Shack.

Fort Amarillo RV Park and Resort

10101 Amarillo Boulevard West

Amarillo, TX 79124

866-431-7866

fortrvparks.com

Amarillo Ranch RV Park

Amarillo Ranch RV Park har 140 RV nettsteder, med 65 pull-throughs og 75 back-ins. Store rigger er velkomne. Nettsteder har kabel-TV og trådløst internett. The Ranch har en 40-fots oppvarmet innendørsbasseng, dampbadstue og boblebad spa, samt et klubbhus med et komplett kjøkken, selskapslokaler og en peis. Klesvask og dusjrom er også tilgjengelig. Leiren tilbyr gratis kaffe og donuts daglig, og grill og en stor paviljong for gruppe eller familie kokk-outs. Amarillo RV Ranch er nær Wonderland Amusement Park, Big Texan Steak Ranch og Palo Duro Canyon.

Amarillo Ranch RV Park

1414 Sunrise Drive

Amarillo, TX 79104

806-373-4962

amarillorvranch.com

Overnite RV Park

Hver RV-område på Overnite RV Park har kabel-TV og gratis trådløst internett. Telefon hook-ups og 50-amp elektrisitet er tilgjengelig på de fleste områder også. Noen områder er åpne og noen er skyggelagt; alle nettsteder er pull-through. Overnite RV er dyrevennlige og har selv syv steder spesielt for bobiler som reiser med hunder, som har sin egen inngjerdet i trening områder. Parken har også vaskeritjenester med datamaskinen hook-ups, propan, shuffleboard, hestesko, en lekeplass og rasteplasser. Overnite RV deltar i Good Sam RV Club.

Overnite RV Park

900 South Lakeside Drive

Amarillo, TX 79118

806-373-1431

overnitervpark.com

Related Posts