RV Parks i Grapevine, Texas

April 26 by admin

RV Parks i Grapevine, Texas


Nord for Arlington og nordvest for Dallas er byen Grapevine, Texas. Grapevine ligger i nærheten av Texas Motor Speedway som arrangerer en rekke NASCAR og racing arrangementer gjennom hele året. Utover det nærliggende billøp, holder Grapevine årlige arrangementer som Chocolate Festival, Gaylord Texan Summerfest, og den nye Vintage Wine & Gallery Trail. For fritids bileiere som planlegger å besøke i eller rundt området, har Grapevine en rekke RV park alternativer.

The Vineyards Campground & Cabins

The Vineyards Campground & Cabins ligger i nærheten av Grapevine historiske distrikt og sitter på den sørøstlige bredden av Grapevine Lake. The Vineyards har 65 nettsteder tilgjengelig med full hookups og enten 20, 30 eller 50-amp elektriske tjenester på hvert sted. Campingplassen har også en rekke pull-gjennom områder og er stor rigg tilgjengelig. Fasiliteter på The Vineyards inkluderer en gruppe paviljong, trådløst internett, 24-timers sikkerhet patrulje, ved sjøen tilgang, vaskeritjenester og båt ramper. Aktiviteter på stedet på The Vineyards har en fiskebrygge, natursti, lekeplass, og en sandvolleyballbane.

The Vineyards Campground & Cabins
1501 N. Dooley St.
Grapevine, TX 76051
(888) 329-8993
vineyardscampground.com

Northlake Village RV Park

En kort avstand nordvest for Grapevine er byen Roanoke og Northlake Village RV Park. Northlake Village har en rekke RV campingplasser med full hookups og kan romme RVs opp til 45 fot lang. Enten 20, 30 eller 50-amp elektriske tjenester er tilgjengelige på hvert sted. Fasiliteter på Northlake Village RV Park består av vaskeri, kabel-tv, sikkerhet lys, ledelse på stedet og parkering for to biler. Bad og dusj er ikke tilgjengelig på sin spesielle RV park.

Northlake Village RV Park
13001 Cleveland Gibbs Road # 79
Roanoke, TX 76262
(817) 430-3303
northlakevillagerv.com

Texas Motor Speedway

The Texas Motor Speedway, som ligger sørvest for Grapevine i Fort Worth, tilbyr racing fans en unik mulighet til å slå leir på speedway. Det er over 8500 nettsteder tilgjengelig som er spredt over syv forskjellige omkringliggende campingplasser, inkludert infield og utbrenthet smug camping. Texas Motor Speedway bare tilbyr camping under arrangement i helgene. Mens det er ingen hookups på Texas Motor Speedway for strøm, vann og kloakk, har speedway renovasjon og vann refill tjenester tilgjengelig. Det er store dusj og bad tilgjengelig for gjester, samt en dagligvarebutikk konsesjon stand.

Texas Motor Speedway
3545 Lone Star Circle
Fort Worth, TX 76177
(817) 215-8500
texasmotorspeedway.com

Related Posts