RV parker i nærheten av Disney World i Orlando, Florida

October 30 by admin

RV parker i nærheten av Disney World i Orlando, Florida


Walt Disney World i Orlando, Florida, er et populært reisemål for folk i alle aldre som bringer millioner av besøkende årlig. Til tross for overflod av nærliggende alpinanlegg, mange reisende foretrekker å ta med seg sine personlige RVs for å redusere kostnader og har komforten av sin egen plass. The Walt Disney World-området har en rekke RV parker.

Campingplasser på Disneys Fort Wilderness Resort

Campingplasser på Disneys Fort Wilderness Resort ligger på eiendommen til Walt Disney World Resort. Det tilbyr en rekke RV nettsteder for å møte behovene til alle reisende. Det ligger på 750 skogkledde dekar og tilbyr praktiske tjenester til alle bobil-gjester. Alle camping inkluderer elektriske hookups, vann, kabel-TV og private rasteplasser. Andre fasiliteter varierer etter type leiren. Det er klimaanlegg, bad lokalisert over hele parken, samt andre nødvendigheter som telefoner og vaskeritjenester. Parken har mange spisesteder som for eksempel full service restaurant, middag vis og salong. Andre tjenester inkluderer videoutleie, dagligvarer, Internett-tilgang, barnepass og kjæledyr omsorgstjenester. Det finnes en rekke fritidsaktiviteter tilgjengelig som ridning, vannsport, elektrisk-cart utleie, sykkelutleie, arcade, lekeplass, volleyball og et bål sing-a-lang. Det maksimale antall personer per leiren er 10 gjester.

Campingplasser på Disneys Fort Wilderness Resort

4510 North Fort Wilderness Trail

Lake Buena Vista, FL 32830

407-824-2900

disneyworld.disney.go.com/resorts/campsites-at-fort-wilderness-resort

Orlando SE / Lake Whippoorwhill KOA

The Orlando SE / Lake Whippoorwhill KOA ligger i umiddelbar nærhet til Walt Disney World parkene, bare en kort 20-minutters biltur unna. Det ligger på 355 dekar av lakefront eiendom, og tilbyr både handling og fred og ro. Det gir en rekke RV nettsteder, inkludert de med pittoresk utsikt over innsjøen. Kabel-TV er inkludert i alle områder. Andre tjenester inkluderer et møterom, trådløst internett, privat båt lanseringen, sykkelutleie, gavebutikk, lekeplass, rekreasjon hall, vaskerom og kanoutleie. Den inkluderer et basseng, badstue, boblebad og planlagte aktiviteter på visse tider av året. Maksimal innkvartering per RV nettstedet er seks personer.

Orlando SE / Lake Whippoorwill KOA

12345 Narcoossee Road

Orlando, FL 32832

407-277-5075

koa.com/where/fl/09322/

Ponderosa RV Park

The Ponderosa RV Park ligger bare 14 miles fra Walt Disney World Resort. Det er en full-service RV park med 200 RV områder for å imøtekomme gjester. De bekvemmeligheter og tjenester inkluderer full hookups, asfalterte områder, skyggefulle områder, kabel-TV, trådløst internett, oppvarmet basseng, vaskeritjenester, bibliotek, lekeplass og rekreasjon anlegget. The Ponderosa RV Park ligger også på Orlando busslinje, og det er en bussholdeplass ved inngangen til parken. Det finnes en rekke attraksjoner og aktiviteter i nærheten som middag show, golf, shopping og nighttime underholdning. Den nattlige priser inkluderer to voksne og barn under 3 år; ekstra avgift for ekstra gjester.

Ponderosa RV Park

1983 Boggy Creek Road

Kissimmee, FL 34744

407-847-6002

ponderosarvpark.com

Related Posts