RV Carpet Installere

October 14 by admin

RV Carpet Installere


RV teppet er gjenstand for mer slitasje enn hjemme teppe, og det er også gjenstand for fukt og mugg, så når du bytter RV tepper, må du ta alt dette i betraktning. Det beste teppet for å erstatte den med må være en lav haug, innendørs / utendørs, fordi det er svært slitesterk og enkel å rengjøre.

Bruksanvisning

1 Ta et målebånd og finne ut omtrent hvor mye teppe som du trenger. Dette blir bare en tilnærming, fordi RVs er sjelden helt kvadratisk eller rektangulær, for eksempel rom i ditt hjem.

2 Fjern gjeldende tepper. Trekk den forsiktig opp; dette kommer til å være et mønster for den nye teppe, så prøv å ikke ødelegge den.

3 Bevar tack spor, hvis det er mulig. Dersom teppet er i dag holdt nede av tack spor, som er et lite stykke tre med stifter utstående oppover, og deretter prøve å holde det i ett stykke. Hvis den ikke er i god form eller stifter er rustne, så ikke bekymre deg for det. Hvis du ikke har noen tack spor, ikke bekymre deg om det, heller. Noen RVs har det, noen ikke.

4 Plasser den gamle teppe på toppen av det nye teppet og kutte rundt kantene.

5 Installer nytt teppe i RV. Glatt ut rynker og sørge for at det er stramt. Hvis du har tack spor, strekke nytt teppe mellom stifter, og bruk en liten hammer for å banke forsiktig på det på plass. Hvis du ikke har tack spor, bruke en medium-duty stift pistol for å stifte teppet så nær kantene som mulig.

Hint

  • Bruk teppe tape, hvis du trenger å legge et stykke for å gjøre nye teppe passform.
  • Teppe pad er vanligvis ikke nødvendig i en bobil, men hvis din nåværende teppet har en pute, kan du enten bruke den, eller kjøpe en annen. Det installeres på samme måte som teppet.

Related Posts