Ruins i Cancun attraksjoner

July 15 by admin

Ruins i Cancun attraksjoner


Først og fremst kjent for sin sol og flotte strender, Cancun eier en velkjent rykte som en spring break hotspot og surfers paradise. Byen og dens omland, men er også hjemmet til frodige jungler og noen av de gamle ruinene i Nord-Amerika. Besøkende til Cancun som ønsker å utforske Mayaruinene er innenfor minutter av flere arkeologiske steder. Byer som El Rey og El Meco tilbyr et unikt sett av gamle steder ideelt for elskere av historie og eventyrlystne besøkende.

El Rey

En liten ruin ligger rett innenfor Cancuns hotell District, med en tur som varer omtrent 30 minutter. Det er ingen store pyramidene, men plasseringen er ideell som en rask avstikker for ferierende. En unik attraksjon er hundrevis av Iguana som har flyktet fra området, etter å ha blitt drevet ut av de store alpinanlegg og hoteller. De er vanligvis ikke redd for mennesker, og folk kan ofte bli veldig tett før øgler løpe i skjul. Området består i hovedsak av plattformer med store steinsøyler. Siden området er liten og i nærheten av byens travle turistområde, er det oftest befolket av familier med små barn. Under besøk, guider ofte mate iguaner tortillas, noe som gjør det en interessant opplevelse for barn.

Blvd Kukulcan Km 17
Zona Hotelera
77500 Cancun
Quintana Roo, Mexico
mayanbeachgarden.com/elrey

El Meco

En av Mexicos mindre nettsteder, sitter El Meco like nord for Cancun travle turist-regionen, og har en tendens til å være mindre opptatt enn noen av områdets større områder. Nettstedet inneholder noen pyramidene, inkludert den høyeste arkeologiske strukturen i nord Quintana, og Charmochuc Lagoon. Åpnet for publikum i 2009, har området likevel å tilby organiserte turer, men den lille størrelsen gjør det enkelt å navigere. Området er lett tilgjengelig med bil, men parkering kan være vanskelig. Ideell for reisende på vei til Punta Sam, en populær strand i utkanten av Cancun, ruinene er like ved hovedveien.

El Meco
77500 Cancun
Quintana Roo, Mexico
homeandabroad.com

Ek Balam

Ligger i Cancun nordlige halvøya, Ek Balam var en gang en kraftig Mayan byen ligger på fruktbare åkerland. I dag er området populært blant turister, og er en kort avstand fra Cancun hotellet distriktet. En av Ek Balam mest mystiske strukturer er en spiralformet tårn som ikke passer Maya standard stil og er antatt å ha vært bunnen av astronomiske observasjoner. Siden er fortsatt under utgravingen, men er åpen syv dager i uken for besøkende. Hele området har ennå ikke utgravd, men besøkende kan utforske byen inngangen, alter og en nesten helt intakt plaza. Flere strukturer har ennå å bli gjenopprettet, men besøkende blir behandlet på en smak av hva Maya var i stand til.

Ek Balam
Cancun
Quintana Roo, Mexico
yucatantoday.com/en/topics/ek-balam

Related Posts