Romantiske stedene i Massachusetts

December 23 by admin

Romantiske stedene i Massachusetts


Massachusetts har en rekke romantiske destinasjoner for par, enten de er på jakt etter en enkel weekend getaway i byen, ferierer langs havet eller honeymooning i fjellet. Med så mange alternativer for overnatting, bespisning og morsomme ting å gjøre, vil du sannsynligvis finne noe å møte dine ønsker og behov i Massachusetts.

Beacon Hill

Beliggende i Boston, gir Beacon Hill par med en smak av livet i det 19. århundre med sine trange, brosteinsbelagte gater og historiske bygninger. Par kan nyte romantiske aktiviteter, deriblant piknik på Boston Common, et besøk i Franklin Park Zoo og touring historiske steder, som for eksempel landets første offentlige skolen, Bunker Hill-monumentet og Copp Hill begrave bakken. Par kan også nyte områdets mange nattklubber og spisesteder.

Matha Vineyard

Ligger fem miles utenfor den sørlige kysten av Massachusetts, gir Cape Cod et ideelt reisemål for par som søker romantikk. Mange offentlige strender omgir øya, noe som gir par mulighet til å engasjere seg i en rekke vannaktiviteter som bading og båtliv. Par kan nyte en tur til byene Chilmark og Aquinnah å ta i fantastisk natur, som består av steinmurer, bølgende åser og havutsikt. Andre romantiske øya aktiviteter inkluderer Polly Hill Arboretum, Mytoi hage og Colonial Edgartown.

Berkshires

Berkshire Mountains, også referert til som Berkshire Hills eller enkle Berkshires, kjøre gjennom en del av vestlige Massachusetts og gir spektakulær utsikt og muligheter for romantikk. Romantisk aktiviteter innenfor fjellregionen inkluderer å ta på steder som Berkshire Botanisk hage, Chocolate Springs Café og Hancock Shaker Village; slapper av på en av områdets mange spaene; eller delta i fritidsaktiviteter som fotturer, sykling, ski og golf.

Charles River

Par kan ta en romantisk cruise langs Charles River i Boston ombord i en av tre skip med Charles Riverboat Co Typiske cruise vare enten to eller tre timer, og inkluderer en rekke måltid alternativer. Båtene er teppebelagt og dekorert med ulike nautiske antikviteter. Par kan nyte utsikten fra de ytre dekk eller en bemannet bar med store vinduer rundt innsiden dekk.

Related Posts