Romantiske restauranter i DC-området

June 16 by admin

Romantiske restauranter i DC-området


Washington DC, tilbyr området et skremmende utvalg av prisbelønte restauranter å tilfredsstille alle mulige gane. Innenfor dette brede spekter av alternativer, er det bedrifter som ikke bare gir verdensklasse kjøkken og omfattende vinkart, men deres atmosfærer kan slå en matopplevelse i en romantisk en å bli husket.

Mie N Yu

Mie N Yu (mienyu.com) er en prisbelønnet restaurant som ligger på M Street i Washington, DC historiske Georgetown. Med navnet selv antydet intimitet, det tilbyr gjestene fire forskjellige romantisk matopplevelser: tyrkisk Tent (spisestue vedlagt i en dekorativ telt hvor gjestene sitte på sofa senger og puter); barokk Room (en spisestue med votive lys og speil bord omgitt av røde gardiner); den marokkanske Bazaar (en spisestue med telt-dekket bord); og levende lys tibetanske Lounge, med beaded gardiner og daybed-stil sitteplasser. Restauranten tilbyr en omfattende vinliste og et utvalg av retter tilberedt av kjøkkensjefen Tim Miller som fyller teknikker og smaker fra Asia, Nord-Afrika, Midtøsten og Middelhavet på tiem av publikasjonen.

Bistro Cacao

Bistro Cacao (bistrocacao.com) ligger på Massachusetts Avenue bare noen skritt fra Union Station og Kongressbygningen i Washington, DC Denne bistro-stil fransk restaurant tilbyr et utvalg av retter tilberedt av kokken Kemal Deger, som spesialiserer seg på tradisjonell fransk mat med en moderne vri. Rettene varierer fra pannestekt andebryst eller fylt ørret til en trio av kremer brulees, som kan deles av to. Spisesalen har antikke bordlamper og intime sittegrupper med boder som er omgitt av røde gardiner, som legger en ekstra følelse av privatliv.

CityZen

CityZen (mandarinoriental.com), en AAA fem diamant restaurant, ligger innenfor luksuriøse hotellet Mandarin Oriental på Washington, DC Tidal Basin. Anført av James Beard Award-vinner Eric Ziebold, ble denne restauranten kåret til en av de hotteste restaurantene i verden av "Food & Wine" magazine. Dens spisestue inkluderer varm ambient belysning, fine lin duker, votive lys og munnblåst stemware å tjene sitt utvalg av mer enn 700 viner. Middagsmenyen inneholder spesialiteter som Søt smør Posjert Maine hummer og deres vri på banana split, som inkluderer creme brulee iskrem med mocha coulis.

Restaurant Evas Tasting Room

Restaurant Eve (restauranteve.com) ligger i en historisk lager i "gamlebyen" Alexandria. Det tilbyr to spisesaler: den moderne Bistro og den romantiske Tasting Room. Den 34-seters Tasting Room inkluderer en murstein peis og intime sitteplasser i koselige boder under varmt ambient belysning. Mat opplevelsen har fem-, syv- og ni-retters prix fixe smaker menyer med emnetitler som Creation (gane teaser), Ocean (sjømat), Earth & Sky (kjøtt), alder (ost) og Eden (dessert ). Vegetariske alternativer i Tasting Room inkluderer fem valg under hvert kurs.

Related Posts