Romantisk helgeturer i Ohio

March 11 by admin

Romantisk helgeturer i Ohio


Ohio er hjem til et stort antall bortgjemte retreats og romantiske hideaways, ideelt hvis du planlegger å ta den spesielle personen i livet ditt bort for en romantisk ferie. Enten du er ute etter en helg storbyferie eller en privat kjærlighetsrede for to i Ohio landsbygda, er det en overflod av steder å velge mellom.

Premier Lodging Donna

Plassert i hjertet av Amish land er Donna, en samling av lugarer og suiter som alle faller i din romantiske side. Hver stil av overnatting er hensynsfullt innredet og inkluderer funksjoner som dimensjonert badekar, gasspeis og king size-senger. Andre tjenester tilgjengelig omfatter i massasje på rommet, gavekonfektesker og blomsterbuketter, og personlig piknikkurver. Donna også vert små bryllup i et utendørs seremoniområdet på hageanlegg hvor en frodig foss blir bakteppet til seremonien. Fra og med 2010, prisene for Donna fremste losji begynner på $ 139 og øke til $ 369 per rom per natt.

Premier Lodging Donna
5523 TWP 358
East Street
Berlin, OH 44610
330-893-3068
donnasofberlin.com

Old Mans Cave Chalets

Spesialiserer seg på private romantiske hytter for to, den gamle mannens Cave Chalets tilbyr et vell av sjarm og komfort i en romantisk setting. Ligger 2 miles fra Hocking State Forest i Logan, Ohio, hyttene er tømret hytter, hver i et bortgjemt sted som tilbyr total anonymitet. Hver er innredet til en høy standard og har kabel-TV, fullt utstyrt kjøkken og romantisk tema innredning. I nærheten finnes en rekke attraksjoner, inkludert Hocking Hills Market, ridning på Smoke Rise Ranch og båtliv på Lake Logan. Andre fasiliteter på stedet inkluderer bruk av felles svømmebasseng, terapeutisk massasje service og enda en personlig fotograf tilgjengelig for utleie til fange minnene om din romantisk ferie. Prisene på Old Mans Cave Chalets, fra våren 2010, begynner på $ 109 per hytte per natt.

Old Mans Cave Chalets
8905 State Rte 664 S
Logan, OH 43138
800-762-9396
oldmanscavechalets.com

Belamere Suites

Belamere Suites ligger bare 12 miles fra byen Toledo, og tilbyr gjestene luksuriøse rom i en romantisk boutiquehotell. Alle rommene har hvelvede tak, walk-in dusj og jacuzzi, og skaper en avslappende, intim atmosfære for deg og din kjære. Belamere Suites tilbyr en rekke kjærester tema pakker med funksjoner, inkludert roseblader plassert på sengen for din ankomst, gratis utvalg av kjølte drikker og roser arrangert i vaser i rommet. Annen overnatting fasiliteter inkluderer kabel-TV, king size-senger, gratis frokost og peiser. Som i 2010, rommene på Belamere Suites koste mellom $ 119 og $ 189 per rom per natt.

Belamere Suites
12200 Williams Road
Perrysburg OH 4355
419-874-2233
belameresuites.com

Related Posts