Romantisk helgeturer i Nordøst Ohio

August 22 by admin

Romantisk helgeturer i Nordøst Ohio


På bredden av Lake Erie, nordøst Ohio tilbyr en rekke romantiske utflukter. Fra Amish land til vin land, er det mange landsteder som vil tillate deg å fornye og koble. Hvis du er ute etter moro og underholdning, er Cleveland ditt sted for uteliv, musikk og dans. Uansett valg av romantisk ferie, har nordøst Ohio muligheter for deg å tilbringe tid sammen som et par.

Cleveland sentrum Getaway

Hvis du er ute etter en stor by opplevelse i nordøst Ohio, vil du ønsker å tilbringe romantisk ferie i sentrum av Cleveland. Hvis du er interessert i sportsarrangementer, er sentrum hjem til byens Major League sports franchisetakere - Browns i NFL, Cavaliers i NBA, og indianerne i MLB. Du kan også finne en god tid på Rock-N-Roll Hall of Fame eller tur lageret distrikt for en blanding av restauranter og live underholdning. Du kan også ta en romantisk middagscruise på en luksusskip. Ligger beleilig i nærheten av alle attraksjoner og underholdningssteder er Doubletree Cleveland Downtown Lakeside hotellet. Du kan velge fra et gjesterom eller en suite med fasiliteter som fint sengetøy og flatskjerm-TV. Du kan også nyte fasiliteter som et innendørsbasseng, et treningssenter, og busstransport innenfor sentrum og til universitetet sirkel kulturdistrikt.

Doubletree Hotel Cleveland Downtown / Lakeside
1111 Lakeside Ave.
Cleveland, Ohio, 44114
216-241-5100

doubletree1.hilton.com

Grand River Cellars Winery & Restaurant

Grand River Cellars Winery & Restaurant ligger i Madison, Ohio, i hjertet av nordøst Ohio vinområder, er plassert i skogen, og tilbyr par en sjanse til å komme bort fra sine travle liv og koble av i rolige omgivelser. Inne i vingård og restaurant er varme rammen: en stor peis, håndmalte veggmalerier og en stor bar område hvor du kan samle med venner eller en venn i et rolig hjørne. Vinsmaking er alltid tilgjengelig, og du kan ta med vin hjem også. Shopping er tilgjengelig i gavebutikken.

Den vingård er anlagt med dammer, blomster og, selvfølgelig, vinranker. Du kan også finne live underholdning i sommermånedene og jazz på søndag ettermiddag. Restauranten har en omfattende meny, inkludert forretter som biff, kylling og reker, alt, selvfølgelig, servert med et glass vin produsert og dyrket i Grand River Valley Wine Region. Mens du besøker vingård, trenger du et sted å bo. Det er flere alpinanlegg og bed & breakfast alternativer i nærheten, for eksempel Quail Hollow Resort, The Polly Harper Inn, Peggys Bed and Breakfast, og andre. Du kan også utforske de landlige omgivelsene ved å besøke bondens marked, country teatre, og den overbygde broer av Geauga og Ashtabula fylker.

Grand River Cellars Winery & Restaurant
5750 S. Madison Rd. (Route 528)
Madison, OH 44057
440-298-9838
www.grandrivercellars.com

The Lodge at Geneva-on-the-Lake

Geneva-on-the-Lake er et feriested for par, og tilbyr en rekke utendørs- og fritidsaktiviteter. Du kan delta i båtliv, fiske, fotturer, fugletitting, og piknik i Genève State Park. Også tilgjengelig er dekket broen og fyr turer i Ashtabula landet, shopping, restauranter og underholdningstilbud i Genève-on-the-Lake er "stripe" område. I tilknytning til parken er et reisemål for romantiske utflukter i Lodge and Conference Center. Fra katedralen-tak av lobbyen til stein utvendig, presenterer Lodge en avslappende og elegant miljø. du kan velge fra et utvalg av overnattingssteder, fra deluxe-rom til Lakeside Suites, og du vil nyte en rekke fasiliteter, inkludert en glass lukkede innendørsbasseng og boblebad. du vil også ha tilgang til sykkelutleie og meldinger, designet for å hjelpe deg å slappe av og lade opp.

The Lodge at Geneva-on-the-Lake
4888 North Broadway (State Route 534)
Geneva-on-the-Lake, Ohio 44041
866-806-8066
www.thelodgeatgeneva.com

Related Posts