Romantisk helgeturer i Nord Ohio

December 5 by admin

Romantisk helgeturer i Nord Ohio


Northern Ohio er hjem til mange steder som kan gjøre et ideelt feriested for deg og din betydelige andre. Enten du foretrekker å spise på en koselig restaurant i et urbant område som Akron eller Cleveland, eller ta i en solnedgang mens du drikker vin ved bredden av Lake Erie, noe som passer din smak kan bli funnet. Hvis du bor eller reiser i regionen og er ute etter en romantisk weekend getaway, har Nord-Ohio mye å tilby, fra sjarmerende bed and breakfast til store kjedehoteller.

YEOWZA Resorts

For en bortgjemt, romantisk weekend getaway, bo på YEOWZA Resorts, som ligger ved bredden av en privat innsjø i hjertet av Amish land. Be om romantikk rommet for en ekstra privat fristed, som inkluderer en foss utsikt, koselig spisestue nook for to, en stor veranda og et boblebad. Lake-front suiter og lodge rom er også tilgjengelig. For en ekstra touch av romantikk arrangere en piknikkurv lunsj bukett med roser eller ballong buketter, som alle kontoret vil ta vare på. For aktiviteter på stedet, vurdere gratis bruk av padle båt eller kano eller leie noen sykler. En driving-range er også på stedet for gjestenes bruk.

YEOWZA Resorts
8480 Possum Hollow Rd. NW
Dundee, OH 44624
888-493-6992
yeowzaresorts.com

The Lakehouse Inn and Winery

Escape problemer av hverdagen med en romantisk helg på Lake Erie på Lakehouse Inn og Winery. The bed & breakfast tilbyr åtte gjesterom og fire hytter. En romanse pakken er tilgjengelig som inkluderer en vase med friske blomster, konfekteske og champagne. Planlegg en full-body, timelange massasje på rommet eller se på solnedgangen med kjæresten din på den store dekk med utsikt over innsjøen. Be om Lake Erie Suite eller Sunset Suite for et rom med boblebad. Velvære vingård tilbyr småretter i tillegg til en rekke lokale viner. Crosswinds Grille er også på eiendommen serverer italiensk og amerikansk mat.

The Lakehouse Inn and Winery
5653 Lake Rd. Øst
Geneva-on-the-Lake, OH 44041
440-466-8668
thelakehouseinn.com

Renaissance Hotel - Cleveland

For de par som foretrekker urbane til landsbygda, tilbringe en romantisk helg på Renaissance Hotel i sentrum av Cleveland. Hotellet tilbyr en romanse pakke som inkluderer en frokostbuffé i Brasserie Restaurant, champagne og sjokolade dekket jordbær, og et gavekort til en dameundertøy forhandler. Be om en Jacuzzi Suite for en ekstra bit av romantikk. Hvis du bestemmer deg for å dra ut, besøke Great Lakes Science Center, Rock and Roll Hall of Fame eller ta i en Cleveland Indians baseball-spill. Hotellet har et innendørs svømmebasseng og treningssenter for gjestenes bruk.

Renaissance Hotel
24 Public Square
Cleveland, OH 44113
216-696-5600
marriott.com

Related Posts