Rødvin Fordeler for kvinner

May 9 by admin

Rødvin Fordeler for kvinner


Ladies, lene seg tilbake og nyte et glass vin etter en hard dag på jobben. Forskning har vist å drikke et glass rødvin i moderate mengder kan gi helsemessige fordeler for kvinner. Forskere har fortsatt mye å studere i rødvin vs. helse debatt, så ta kontakt med en lege før man spiser rødvin og drikke med måte.

fordeler

Antioksidanter som finnes i huden av røde vindruer kan ha gunstige effekter på kvinner. Rødvin kan bidra til å forhindre visse typer kreft og hjertesykdommer, samtidig redusere betennelser forårsaket av leddgikt. En studie bestemt at revesterol, en antioksidant som finnes i de røde vin drue skins, kan hemme svulst utvikling i enkelte kreftformer. Andre studier har vist at kvinner som drikker ett eller to glass vin daglig har 5 til 8 prosent tettere bein, forebygge skader. En annen studie bemerket den samme antioksidanten bidratt til å danne nerveceller, som kan bidra til å behandle Parkinsons, Alzheimers og andre nevrologiske sykdommer.

negativer

Overdreven drikking av rødvin eller alkohol kan føre til negative helseeffekter for kvinner. Mange ganger overdreven drikking kan fremme vektøkning og avhengighetsproblematikk. Det kan føre til en økning i nivåene av LDL kolesterol, det dårlige kolesterolet. I tillegg har studier vist at rødvin øker østrogennivået hos kvinner, muligens danne en sammenheng mellom brystkreft og rødvin eller alkoholinntak. Rødvin og annen alkohol kan svekke dømmekraft og beslutningsprosessen. Utvis alltid forsiktighet.

Historie

Franske kvinner har drukket rødvin i årevis mens du spiser en diett rik på mettet fett. Men de franske lide en relativt lav forekomst av hjertesykdom. Dr. Serge Renaud, i begynnelsen av 1990, innførte begrepet "Den franske paradoks" for å beskrive dette fenomenet. Etter dette, rødvin forbruket økt ca 44 prosent. Denne erklæringen åpnet døren for forskere å studere de ulike komponentene i rødvin og dens virkning på menneskekroppen og kvinner.

typer

Forskere har studert ulike typer vindruer for å fastslå samlede fordel. Noen røde vindruer har høyere konsentrasjoner av flavonoider, en type antioksidant stede i drueskall. Forskere ved California-universitetet, Davis bestemt Cabernet Sauvignon druer, etterfulgt av petite syrah og pinot noir, har de høyeste konsentrasjonene av flavonoider. Forskerne har også oppdaget røde zinfandels og merlot ha færre flavonoider. For kvinner som foretrekker hvite viner, mengden av flavonoid tilstede er betydelig lavere og fordelen er mindre. Generelt er søtere vin, jo færre flavonoider. Det beste alternativet er en tørr rødvin.

Mengde

En servering av rødvin er fire til fem unser. For maksimal nytte, bør kvinner spise bare én eller to porsjoner per dag. De som forbruker mer enn to porsjoner om dagen står overfor en økt risiko for forhøyet fett i blodet, nervecelleskade, og bukspyttkjertelen og leverskader. For de som ikke drikker, begynner å drikke rødvin er ikke hensiktsmessig. Studier har vist sporadisk eller binge drinkers har høyere dødelighet enn moderat, drikker regelmessig. Forbruker en moderat mengde rødvin er begrenset til friske individer. Konsulter lege før man spiser rødvin.

Related Posts