Restauranter Stapleton området i Denver

December 6 by admin

Stapleton er en småby i Denver, som ligger mindre enn 10 miles nordøst for sentrum. Først og fremst et boligområde, gjør Stapleton funksjonen shopping og andre attraksjoner, slik som butikkene på Northfield, Central Park, den Westerly Creek Green Way og Aviator Pool. Besøkende til Stapleton området har en rekke spisesteder å velge fra, inkludert restauranter som spesialiserer seg på meksikansk mat, internasjonal mat eller fersk sjømat.

La Sandia

La Sandia er i butikkene på Northfield i Stapleton. Restauranten spesialiserer seg på meksikansk mat. Nachos er signaturen starter og komme med smeltet ost, creme fraiche, svart bønne puré, pico de gallo og kylling eller skjørt biff i en del stor nok for deling. Spesial forrettene inkluderer chipotle, slow-stekt svinekjøtt skulder med tortillas og røkt biff brystkasse. Baren fokus er på tequila, og den har rundt 100 valg. Diners som ikke kan bestemme kan velge en av restaurantens tequila fly, som gir tre 0,75-oz. bilder av en bestemt type av ånden.

La Sandia serverer lunsj og middag hver dag. Reservasjoner er foreslått og akseptert av telefon. Casual antrekk er akseptabelt. En barnemeny er tilgjengelig for unge diners, og restauranten har høye stoler og booster seter. Uteservering er tilgjengelig i fint vær.

La Sandia

8340 Northfield Boulevard

Unit 1690

Denver, CO 80238

303-373-9100

richardsandoval.com

Wyland er Ocean Blue

Wyland er Ocean Blue ligger også i butikkene på Northfield i Stapleton. Restauranten er et prosjekt av Robert Wyland, en artist kjent for sine malerier av undervannsscener. I tråd med Wyland arbeid som en marin verner og miljøforkjemper, restauranten serverer sjømat fanget i vannet som ikke har vært over-høstes, som er kjent som en bærekraftig sjømat. En del av overskuddet fra restauranten går til Wyland Foundation og Think blå Foundation, som søker å bevare marine liv og deres leveområder.

Signaturen forrett er grillen anda flatbread med geitost. En omtalt Tree er red snapper Veracruz, grillet og servert i en hvit vin saus med oliven, paprika, roma tomater, rødløk og kapers enn ris pilaf. Restauranten har en full bar. Wyland er Ocean Blue er åpen hver dag for lunsj og middag. Reservasjoner er tillatt. Casual antrekk er normen.

Wyland er Ocean Blue

8336 Northfield Boulevard, nr 1610

Denver, CO 80238

303-574-0449

wylandsoceanblue.com

Berkshire Restaurant

Berkshire Restaurant ligger på East 29th Avenue i Stapleton. Restauranten åpnet i desember 2007 og inneholder økologiske og lokale råvarer der det er mulig, kjøper sine råvarer fra et begrenset antall gårder. Med importerte spanske kjøtt, er charcuterie plate kokkens anbefalte starter. En signatur hovedretten er 12-oz., Dobbelt-cut svinekotelett fylt med grønne epler og hvit cheddar ost fra Vermont, deretter innpakket i bacon og servert i en vannmelon-flavored saus. Vinkartet har 24 viner, inkludert to årgangene laget utelukkende for restauranten.

Berkshire Restaurant serverer brunsj lørdager og søndag, lunsj mandag til fredag ​​og middag hver kveld. Reservasjoner er anbefalt og tatt på nettet og via telefon. Casual antrekk er akseptabelt. Uteservering er tilgjengelig i fint vær. Restauranten tilbyr gratis parkering i mye bak restaurant.

Berkshire Restaurant

7352 East 29th Avenue

Denver, CO 80238

303-321-4010

theberkshirerestaurant.com

Related Posts