Restauranter som serverer Weekday Brunch i Los Angeles-området

August 31 by admin

Restauranter som serverer Weekday Brunch i Los Angeles-området


Enten du er en Angeleno skoleskulk fra jobb, en Echo Park hipster lengsel etter en trendy ny flekk eller en turist på jakt etter en sen morgenmåltid, brunsj i Los Angeles er ikke forbeholdt bare for helgene. LA avslappet tilbake vibe strekker til byens eklektisk samling av mangfoldige nabolag, med mange restauranter i området som gir et utvalg av sunn og god gammeldags fettete brunsj mat selv på hverdager.

West Hollywood

Slapp av i Blu Jam Cafe rustikke innredning, utstyrt med massiv tre hvelvede tak, murvegger og skive betonggulv. casual West Hollywood restaurant som serverer frokost og lunsj hele dagen, gir en rekke sunne spisesteder, inkludert glutenfri, vegan og vegetariske valg, for eksempel krydret Tex Mex tofu scramble eller hagen panini med grønnsaker.

Ta med appetitten mens du besøker Griddle Cafe, en trendy West Hollywood spisested som spesialiserer seg på frokost fare og enorme deler. Feed din søt tann med unike påfunn, for eksempel rød fløyel pannekaker, sjokolade-chip-crusted fransk toast, og jordbær og krem ​​vafler. Weekday publikum er minimale sammenlignet med horder av diners som stige på restauranten i helgene.

Dalen

Bortgjemt i kunstdistriktet North Hollywood, EAT Cafe gir en koselig atmosfære, komplett med presset-tinn tak, takvifter og en utendørs terrasse ofte fylt med hunder og deres eiere. restauranten stengt for middag, og serverer bare frokost og lunsj, inkludert for eksempel rikelig med mat som banan mutter karamell pannekaker og brioche fransk toast med vanilje og bringebærsaus.

Ligger inne i en tidligere liten Studio City hjemme, serverer Aroma Coffee & Tea Company frokost hver dag frem til midt på dagen. Trekk deg tilbake til den sjarmerende bakgården, inkludert murstein terrassen foret med kurvmøbler og paraply-dekket bord, som du meske deg med slike elementer som chipotle biff Benedict eller bagels toppet med sitron, kapers og røkt laks.

Los Feliz og Silver Lake

Basert på den travle og fancy Los Feliz regionen, skaper lite Dom er en gammeldags atmosfære, enten du nyter en drink i vintage tre bar, svingbare på krakker i marmor benk eller slappe av i høyrygget, U- formede mørke skinn boder. Den italienske spisested tilbyr frokost og lunsj hele dagen, inkludert røkt laks hvete pizza, sopp frittatas og ovnsstekt French toast souffle.

Etablert i 1926 og åpne eksklusivt for lunsj og middag, Millie Cafe i Silver Lake har spesialisert seg på sunn mat, bruker elementer som hormonfrie ingredienser og ferskt brød bakt daglig. Slapp av i en laid-back omgivelser, omgitt av murvegger, fransk kabaret stoler og tavle menyer, mens du spiser på retter som multigrain pannekaker med frisk frukt eller tofu forvrenges med vegansk pølse.

Mid-City

Bare noen få kvartaler fra byens berømte Farmers Market, har BLD en lys, luftig og romslig spisesal, inkludert steinbetonggulv og høye tak utstyrt med innfelt belysning. Restauranten serverer frokost til sent på ettermiddagen syv dager i uken, inkludert retter som stekt egg smørbrød, vegan Benedicts og hus-laget kalkun pølse omeletter.

Halvveis mellom Farmers Market og Beverly Center kjøpesenter, gir Toast Bakery Cafe et avslappet miljø, inkludert et fortau uteplass som lar hundene, satt opp mot en eføy-dekket bygning. kafeen serverer frokost hele dagen, og tilbyr penne pasta med eggerøre, grillet croissant smørbrød og multigrain vafler toppet med frisk frukt og kandiserte pekannøtter.

Related Posts