Restauranter i Old Lyme, Connecticut

November 8 by admin

Restauranter i Old Lyme, Connecticut


Old Lyme er en liten by i det sørøstlige Connecticut, ved munningen av elven Connecticut. Old Lyme er et populært turistmål i sommer, på grunn av sine mange strender og rekreasjons båtliv marinaer på Long Island Sound. Old Lyme restauranter tilbyr alt fra ekte italiensk mat til lokalt høstet sjømat.

Illianos Ristorante

Illianos Ristoronte spesialiserer seg på autentisk forberedt italiensk mat og gourmet pizza. Lunsj og middag er tilgjengelig hver dag. Restauranten har også en off-site catering. Spesial retter inkluderer "Tour of Italy", som har manicotti, utstoppede skjell og ravioli. Hus sjømat spesialiteter inkluderer sauteed reker i konjakk fløtesaus med sopp og hummer ravioli.

Illianos Ristorante
163 Boston Post Rd.
Old Lyme, CT 06371
860-434-1110
illianospizza.com

boom Restaurant

Åpent daglig for lunsj og middag, er Boom ligger i den gamle Lyme markedsplass på Halls Road. I 2009, "Connecticut Magazine" kåret Boom lunsj best i staten. Boom har også fått en gjennomgående høy rating fra Zagat. Restaurantens ekspansive spisestue er innredet i en klassisk New England stil, med stor takhøyde og synlige bjelker.

Signatur forrettene inkluderer tunfisk tartare med wasabi aioli, pannestekt laks med grillet artisjokkhjerter, og pan-stekt kveite med jasmin ris.

boom Restaurant
90 Halls Rd.
Old Lyme, CT 06371
860-434-0075
boomrestaurant.net

Old Lyme Inn Grill

The Old Lyme Inn Grill er som serverer lunsj og middag siden 1978. Etableringen har en 100 år gammel eik bar og peis som varmer den intime spisestuen hver vinter. The Grill tilbyr en sesongbasert meny som skifter fire ganger i året, samt en standard meny med tradisjonelle New England favoritter som "surf and turf," kokte hummer, og stekt havabbor.

The Old Lyme Inn Grill er åpent tirsdag til søndag, og spisesalen har lokal kunst fra byens Cooley Art Gallery.

Old Lyme Inn Grill
85 Lyme St.
Old Lyme, CT 06371
860-434-2600
oldlymeinn.com

Related Posts