Restauranter i nærheten av Pier 3 i San Francisco

November 8 by admin

Restauranter i nærheten av Pier 3 i San Francisco


Embarcadero-distriktet i San Francisco er en port dateres tilbake til gullrushet i California på 1840-tallet. Lokalbefolkningen hadde tilnavnet området "Barbary Coast" av 1862, og det var en vill bydel full av dans, prostituerte og kriminell aktivitet. Byen ryddet opp i distriktet i 1950, og i dag er det et populært reisemål for bespisning og shopping. Piers 1,5, 3 og 5 er en del av The Piers renovering prosjekt som omfatter butikker, kontorlokaler og restauranter.

Plant Cafe

The Plant Cafe ligger rett på Pier 3, er en organisk restaurant og kafé dedikert til en fersk økologisk meny. Den bruker moden lokale råvarer når det er mulig å lage et utvalg av salater, juice, smørbrød, supper, hovedretter og desserter. Anlegget tilstreber å tilby håndverker kvalitet California fusion mat som er så organisk som mulig til en rimelig pris og i en moderne kafé setting.

La Mar Cebicheria Peruana

Ligger like sør for Pier 3 på Pier 1.5, er La Mar Cebicheria Peruana en peruansk spisested dedikert til cebicherias finnes i hele Peru. Cebiche er en sjømat tallerken med et bredt utvalg av sjømat blandet med tradisjonelle ingredienser, og Le Mar serverer disse matvarene opp med strenge oppmerksomhet til autentisitet. Tilbudene omfatter også salater og andre ikke sjømat retter til lunsj og middag, inkludert tradisjonelle peruanske spyd og potetretter.

Lafitte

Drives av lokale kokk Russell Jackson, er Lafitte ligger like nord for Pier 3 på Pier 5. Menyen inneholder vidt forskjellige alternativer fra sprø gris øre til kalvekjøtt sweetbread og biff tartar. Jackson utvikler menyen ofte avhengig av ferske råvarer og lokal mat. Med en enkel og varm atmosfære, Lafitte viet til utmerket mat og service litt fransk appell med.

Related Posts